Kas ilmas on veel mõni küsimus, mis suudaks suhte kiiremini lõpetada kui see: “Kellega mu sõpradest sa magada tahaksid?” Miks sa seda teada tahad? Kas see on mingi test? Kui jah, siis on see kohutav, reetlik, doktor Kuripaha stiilis küsimus. Püüad siin sedasi meeste lihtsat pärdikuaju alt tõmmata? Häbi sul olgu!

See on lõks

Lugesin eelmise kuu Cosmo “armuguru” artiklit noorest daamist, kes oma boyfriend’ile selle küsimuse esitas. Kutt ei tahtnud vastata, aga tüdruk käis muudkui peale. Ta näägutas ja urgitses selle vaese mehepoja kallal, kuni too lõpuks midagi vastas. Tüdruk muutus seepeale muidugi armukadedaks. Armuguru vastus tüdrukule oli üsna ainuvõimalik: see on su enda süü! Kui esitad rumala küsimuse, siis saadki hirmsa vastuse, kullake.

Meestel lülitab see küsimus sisse suure ja punaselt vilkuva hoiatustule, mis annab meile märku eesseisvast ohust. Kasutades analoogiat “Star Warsist” – kui meie suhte kosmoselaevuke väljub esmasest emotsionaalsest hüperruumist, seisame silmitsi Surmatähe-suuruse küsimusega ning vale vastuse korral avab see meie pihta laserkiirte ja arutu armukadeduse tule. See on lõks, aga too vaene kutt oli väsinud, andis alla ja tegi midagi, mida ükski mees sellises olukorras teha ei tohiks. Ta rääkis tõtt.

Loe Cosmo jaanuarinumbrist:
*Cosmo kaanestaar: Miley Cyrus

*Kevadeks supervormi

*Uue aasta seksilubadused

*Miks nii palju noori lahutab?

*Ela enda reeglite järgi

*Suur armuhoroskoop 2014


Mida ta TEGELIKULT mõtleb

Aga kas ikka rääkis? Tegelikult on tõde hoopis lihtsam. Ta ei saagi vastata, sest ta magaks nende kõigiga. SEST TA ON MEES. Sina oled kuum ja sul on kuumad sõbrannad, see aga ei tähenda, et ta seda ka päriselt teeks. Või isegi prooviks teha. Kuid 40 miljonit aastat evolutsiooni ei saa lihtsalt eirata. Asjad on juba nii seatud, et meil tekib mingi reaktsioon, sest sügaval sisimas oleme tõesti hetkeks kujutlenud sind ja su sõbrannasid meie voodis pesuväel padjasõda pidamas. Iga kutt, kes seda eitab, on kas valevorst või keegi, kes ei räägi tõtt. Alati, kui sellest fantaseerin, valdavad mind segased tunded. Ühest küljest hoiab see mõte mind öösiti soojas, ent teisest küljest, kui piki keelatud taguotsa põntsuv padi puruks rebeneb, torkab pähe mõte: “Pagan, see oli mu lemmik Itaalia pardisulgedest padi. Tead sa üldse, palju see maksis?” Peenis võib meest küll juhtida, kuid rahakott sõidab alati tagaistmel kaasas.

Mis sind PÄRISELT vaevab

Samas ei puudutagi see küsimus niivõrd su sõbrannasid, mis? See on katse püüda oma kuti tähelepanu, et näha, kas ta ikka hoolib. Sind ei huvitagi ju vastus su sõbrannade kohta, vaid tahad, et ta sulle midagi ilusat ütleks, sest sul oli halb päev. Seal sa siis oled, laevukesega ulgumerel, ja püüad õngitseda suure valge vaala mõõtu komplimenti. Samas ei taha sa otse ja selgelt seda paluda, sest siis poleks see sama rahuldustpakkuv. Niisiis peab palve olema varjatud ja veidi arusaamatu. Sa jätsid meile maitsva juustutükikese, kuid kahjuks istub see kenasti keset hiirelõksu.

Ma mõistan, mida sa teha püüad, ja see on okei! Ausalt, me tahame olla head boyfriend’id ja soovime, et tunneksid end sama armastatuna kui meie Xbox. (Või tahad end tunda ROHKEM armastatuna? Ärme soovidega liiale lähe…) Aga selliseid asju ei saa pakendada nii radioaktiivselt plahvatuslikku pakikesse, sest mehed on külma sõja taktikates sama osavad. Me asume kaitsepositsioonile, hoidume vastamast ja muudame teemat, mille peale sina hakkad midagi kahtlustama ja peagi oleme mõlemad külalised Jerry Springeri saates.

Niisiis, daamid, lükkame käima kampaania “Ära küsi seda”. Selle asemel püüdke meestele hoopis märku anda, kui kehvasti end tunnete. Kui hästi läheb, siis me isegi märkame seda. Aga kui sind TÕESTI huvitab, mida su kutt sinu sõbrannadest arvab, ja sa ei tee ta vastusest numbrit… Siis olgu jumal sellele õnnelikule sellile armuline.