Texase ülikooli tudengid viisid läbi uuringu, saamaks selgust meeste ja naiste seksuaalkäitumises partneri otsingul. Selgus, et kui mees tahab lihtsalt kerget üheöösuhet või flirti, tõmbab teda pigem naiste poole, kes paistavad olevat väsinud, alkoholi mõju all või näitavad oma käitumisega välja, et on teistest sookaaslastest kättesaadavamad.

Uuring näitas ka, et naised astuvad kiiremini suhtesse ja on valmis siduma end mehega, kes võib jääda emotsionaalselt kaugeks ega pruugi omada mingit soovi end naisega ka tulevikus siduda. Mehed “tõmbavad kauem ringi“ — nad toodavad iga päev üle saja uue spermatosoidi ja neil pole kuhugi kiiret.

Uurijad palusid meestel hinnata, millised omadused muudavad naise nende silmis eriti kättesaadavaks. Populaarsemad olid huulte lakkumine/hammustamine, üle õla vaatamine, unisus, joobes olek, liibuvad ja napid riided ning ilmselge tähelepanuvajadus.

Meestele näidati fotosid vastavalt käituvatest naistest ja nende fotode järgi hindasid kõik mehed naised n-ö “kergeks saagiks”, kellega võiks mõnusasti aega veeta.

Seejärel pöörati küsitlus ringi. Kas mehed tahaksid neid naisi ka oma tüdruksõpradeks või abikaasadeks. Meeste huvi kadus — nad tõdesid, et ei soovi, et nende tulevane partner käituks odavalt ja kergesti kättesaadavalt.

Niisiis, naised — kui otsite üheöösuhet, siis paljastage end julgelt ja käituge riivatult. Kui olete millegi tõsisema otsingul, unustage igasugune huulde hammustamine ja liigne alkohol.

Allikas: Daily Mail