Arvan, et enamik naisterahvastest vastaks küsimusele, mida mehed tahavad, seks. Peab nõustuma, et meeste sugutung võib kohati olla palju suurem, kuid selle taga on juba bioloogilised faktorid ning mehe jaoks on seks tihti vaid üks viis stressi maandamiseks. Seetõttu ei olegi meil soovi alati romantika ja eelmängu järele.

Siiski arvan, et mingil eluperioodil taandub seks meeste jaoks esikohalt. Väärtuse omandavad hoopis muud omadused nagu stabiilsus, kindlustunne ja teadmine, et sul on keegi, kes nutab ja naerab koos sinuga. Kas naised suudavad alati pakkuda mehele seda emotsionaalse mahalaadimise võimalust? Või lüüakse käega, kui mees diivanilt midagi segast vastuseks mühatab?

Igaüks teab, et eestlane on väga kinnine inimene ning seetõttu jääb ka paljudes suhetes ja peredes vestlemata jututeemadel, mis ei puuduta kodulaenu või uut autoliisingut. Loomulikult tuleb teineteisele pühendada aega ja ära kuulata töömured ja –hirmud (eriti praegusel ajal), kuid töö ei saa olla kahe inimese suhtes ainus vestlusteema.

Naised, näidake osavõtlikkust teemades, mis teie meest huvitavad, kui vaja, tehke kas või natuke uurimistööd, sest uskuge, ka mehed tahaksid jätta töised kohustused koduukse taha, aga paraku selles kapitalistlikus ühiskonnas tunnetavad nad endal vaid toitja rolli. Kiskuge oma mees sellest kestast välja ja kui vaja, siis minge temaga kalale või autot putitama.

Uskuge, ka see natuke mühaklik ja kinnine eesti mees tahab ennast jagada ja seda mitte ainult pubis õlleklaasi taga. Ja küll siis on ta valmis kuulama ka teid ja avastate taas selle, miks te ühist elu jagate.