Romantika, kirg, iha

“Armastus sunnib mind kirjutama seda, mida häbi keelab rääkimast.”
Robert Herrick, “What Shame Forbids to Speak”

Armastuskirjad… Kas te olete kunagi saanud vanamoelise käsitsi kirjutatud armastuskirja? Või kunagi sellise kirjutanud? Kas te olete kunagi saanud armastuskirja, mis pani teie südame sulama? Mis pani teid õhku ahmima? Mis sundis teid iga viimast kui sõna ikka ja uuesti üle lugema? Tänapäeval ei ole kerge sellist romantilist kirja saada, eriti sellist, mis tuleb südamest.

Armastuskirjade kirjutamine on kadunud kunst. See on nagu ilusa naise portree joonistamine. Kunstnik peab tabama naise näo iga viimase kui detaili, muidu läheb kogu elamus kaduma. Kirja kirjutades katsuge tabada iga teid raputavat emotsiooni, et te võiksite öelda kallimale täpselt seda, mida te tema suhtes tunnete. Armastuskiri peab olema romantiline, kirglik ja koguni ihaldav. Kui kallim loeb teie kirja, peab ta suutma tunda teie emotsioone, teie sügavamaid ihasid ning leidma, et ta on maailma õnnelikum naine või mees.

Armastuskiri on suurepärane võimalus anda armastatule teada, mida te tema vastu tunnete, kui te muidu olete uje.Mõnikord on armastuskirja koostamine raske. Meist mõne jaoks on tunnete väljavalamine lihtne, teised on pigem valmis laskma end maha matta kui oma emotsionaalset külge näitama. Tegelikult ei ole selleks vaja muud kui väikest praktikat.

Mitte eriti emotsionaalne

Kuulake romantilist muusikat, te peate viima end kirja kirjutamiseks vajalikku meeleolusse. Kui te olete end väga sentimentaalsele lainele saanud, ei tohiks kirja kirjutamine raske olla. Mõni paneb kirja kirjutamise ajaks kallima pildi selle kõrvale. Kirja koostamisel on kallima pildi vaatamisest kasu. Enne kirja kirjutamist võiksite panna ka kirja, mis teile kallima juures iseäranis meeldib.Selles ei ole midagi halba ning see on suurepärane võimalus oma südame avamiseks.
Kõige võti on inspiratsioon. Tavaliselt, kui teil tekib tahtmine armastuskirja kirjutada, saite selleks inspiratsiooni armastusest. Armastuskirja kirjutamine ju ei tähendagi muud kui armastatule oma tõeliste tunnete näitamist.

Emotsioonid

Mida öelda neile, kes tunnevad end tunnete väljendamisel vabalt? Kui ma ütlen emotsionaalne, siis pean ma silmas seda, et te olete võimeline partneriga vabalt suhtlema ning ütlema armastatule suurepäraseid asju. On suurepärane, kui te saate öelda partnerile, kui palju te teda armastate, ja kui te panete selle armastuskirja kirja, läheb see sügavale nende südamesse. Niisiis, kui te ei ole seni armastuskirja kirjutanud, proovige.

Tähtsaimad abimaterjalid

Allpool on ära toodud põhilised asjad, millega te võibolla tahate oma armastuskirja kirjutada:

Värvipliiatsid
Sulepea (erinevat värvi tindiga)
Eriline kirjapaber (see võib olla pärgament, romantiline kirjapaber, käsitsi valmistatud kirjapaber või muidu eriline kirjapaber.)
Sobivas toonis ümbrikud
Teie lemmiklõhnaõli või –vesi
Vahast pitsat & vahapulgad (hankige punased või roosad vahapulgad)
Erinevat tooni tinti & väike käsn
Templikomplektid (mõned kunstikauplused müüvad komplekte, mida te saate kasutada ümbriku tembeldamiseks südamete, huulte ja muu sarnasega)
Ostke postkontorist romantilised postmargid

Kirja kirjutamine

“Iga kiri, mis sa mulle saadad, tungib järjest sügavamale mu südamesse.”
Prantsuse kirjanik Gustave Flaubert Prantsuse poetessile Louise Solet´le 9. augustil 1846. aastal

Niisiis, teil on olemas kõik kirja kirjutamiseks vajalikud vahendid ning te olete piisavalt sentimentaalses tujus. Millest alustada?

Pidage meeles, et armastuskirjad peavad olema kirjutatud hea käekirjaga. Kui te olete loominguline, võiksite proovida kalligraafiat. Hankige endale raamat ilukirja kohta. Aga kui te seda teha ei taha, kirjutage lihtsalt ilusa käekirjaga. Harjutage kirja kirjutamist, te ju ei taha head paberit raisata, juhuks, kui teil tulevad vead sisse.

Kirja kirjutamist ei ole võimalik õpetada. See peab tulema südamest. Teie süda on muusika ja kiri on instrument, mis selle muusika ette mängib. Aga kui te tammute ühel kohal, alustage sellest, mis teile kallima juures kõige rohkem meeldib. See peaks teid otsa peale aitama. Olge mänguline… romantiline… vaba… olge te ise…. laske süda vabaks. Ärge end piirake ning varsti on teie sulest valminud kõige romantilisem kiri, mis teie kallim eales on lugenud.