Ära räägi midagi negatiivset

Kindlasti on meil oma deidiga mitmeid ühiseid mitte-lemmikuid, ometi pole hea mõte hakata kohe esimesel deidil järjest oma vihatumatele bändidele, telešõudele ja avaliku elu tegelastele ära panema. Proovi end kokku võtta ja olla... näiteks positiivne.

Ära lahka oma sõbra või pereliikme suhtedraamat

Su deit tahab siiski sind tundma õppida, mitte sinu sõpru või peret - hullem veel, nende suhteid täiesti võõraste inimestega, kes sinuga üldse kuidagi seotud ei ole. Kui seda on raske mõista, siis mõtle, kas sulle meeldiks, kui tema sulle pikalt-laialt oma isa uuest armukesest räägiks. Ei tundu vist parim teema?

Ära räägi rahast

Pole vaja öelda, palju sina palka saad - või veel hullem, palju su vanemad palka saavad. Nii jääb talle mulje, et raha on sinu jaoks kõige tähtsam asi ka tema juures. Isegi kui see peaks tõsi olema - loodame muidugi, et pole - kas tõesti peab ta kohe sellest teada saama?

Ära räägi liiga isiklikel teemadel

Vaimne tervis on äärmiselt tähtis teema, aga mitte esimel deidil. Sa ei taha ju, et sinu pihtimus põetud depressioonist tekitaks tal ärevushäire?

Ära räägi oma eksidest

Ei, ei ja veelkord ei! Vahet pole, et sa just kellestki lahku läksid, sellest ei räägita! Sest miks peaks su võimalik uus kaaslane end juba esimesel kohtingul võistlejana tundma?

Ära räägi seksist

Seksist rääkimine on äärmiselt oluline! Aga jumala eest mitte esimesel deidil! Selle teemaga tasub oodata vähemalt niikaua, kuni te üksteisest juba natukenegi rohkem teate kui teineteise nime ja seks juba reaalne järgmine samm tundub.

Allikas: Gurl