Paar kohtus esmakordselt Tinderi vahendusel, kui mees Stephanie kodumaad Austraaliat külastamas oli. Paar jätkas kaugsuhet, kuni ostustati lõpuks mehe mehe kodumaal Šotimaal koos elama hakata. Suhe oli nii tõsine, et koos arutati isegi tulevaste laste nimevariante.

Kuid kõik pöördus...

Vaid mõned nädalad enne kui Stephanie oli astumas lennukile, jäi teisel pool maakera järsku vaikseks. „Ma üritasin teda igati kätte saada ja kontakteerusin isegi tema emaga," meenutab naine ja lisab, et tagantjärele olid nende suhtes mõned ohumärgid küll, viidates juba varasematele usaldusprobleemidele.

"Minu mentaliteet oli see, et et tõeline armastus ei saagi olla lihtne, vaid selle eest peab võitlema, mida ma ka teha otsustasin," sõnas naine.

Stephanie süda tegi vaikusest omad järeldused ning enam ei läinud kaua, kui naine sai teada, et mees veedab aega hoopis ühe teise naisega Lõuna-Ameerikast. Lõpuks kui lennuaeg juba lähemale jõudis, kontakteerus lõpuks ka mees ise. „Ta ütles mulle, et Steph, see on lihtsalt liiga raske, see ei tohiks olla nii raske. Kui see on juba praegu nii raske, on see hiljem veel raskem.”

Mitte ainus naine

Mees rõhus ka sellele, et teisel pool maakera saab naisel olema keeruline, sest tema sõbrad jäävad kõik maha, lisaks vabandas ta end sellega, et pole praegu finantsiliselt "heas kohas", et naise eest hoolitseda ja palus veidi aega.

Stephanie aga selgitas vahepeal välja, et Lõuna-Ameerikast pärit tüdrukuga on mehel pikem tutvus ja suhe, kuid ka tema ei olnud ainus. Mees oli vahepeal veetnud aega teistegi naistega. „Ega mul muud üle ei jäänud, kui saba jalge vahel tööle tagasi minna ja teatada kõigile, et ma siiski ei koli ära. Mul oli tõeliselt häbi,” tunnistab Stephanie.

Tänaseks on naine selle loo selja taha jätnud. Loonud oma ettevõtte ja on õnnelikus suhtes.

Vaata fotomaterjali Stephaniest siit.

Allikas: mirror.com