See peaks olema inimene, kes on nõus terve elu sinu jaoks pingutama (loomulikult peab see käima vastastikuselt). Keegi, kes saab aru, mis on sinu armastuskeel ja üritab pidevalt käituda nii, et sinu armastuseanum oleks täis.

Keegi, kes teab täpselt, kuidas sa armastad oma hommikust kohvi või teed ja näeb mõnikord vaeva, et sulle seda serveerida just sel moel, nagu sinule meeldib.

Abiellu kellegagi, kelle jaoks oled sa huvitav ka peale aastakümnete möödumist. Keegi, kes leiab aega, et küsida küsimusi sinu lapsepõlve, mõtete ja tunnete kohta. Keegi, kellele meeldib sinuga kasvõi vaikuses istuda, sest ta tunneb ennast sinu seltskonnas hästi ja turvaliselt.

See peaks olema inimene, kellele sa saad alati loota. Kes peale tüli tuleb sinu juurde tagasi ja soovib asja parandada. Keegi, kellele sa saad kasvõi keset ööd helistada ja ta on sinu jaoks olemas.

Abiellu inimesega, kes suudab sind maha rahustada ärevas olukorras ja kes ei naera sinu hirmude üle. Keegi, kes tahab olla sinu kõrval nii heas kui halvas.

Selline kirjeldus kõlab päris meeldivalt, kas pole? Kuidas siis selline inimene leida? Kõigepealt pead mõtlema sügavalt järele, kas sina suudaksid kellegi jaoks olla selline. Armastada kedagi tingimusteta ja päriselt. Kui suudaksid, siis ole avatud meelega ja kannatlik ning ühel hetkel tõmbad ligi kellegi, kes tunneb samamoodi.

Allikas: Thought Catalog