1. See ei anna meie suhtele midagi mõistlikku juurde — peale 13 aasta möödumist oleme me piisavalt näidanud, et pühendume üksteisele ja meil ei ole vaja seda teiste inimese valvsa pilgu all kinnitada.

2. Abiellumine oleks suur kulutus, mida ei ole vaja teha — jah, saab ka väga odavalt abielluda, aga milleks? Olen arvamusel, et kui seda juba teha, võiks seda teha suure seltskonna, ägeda peo ja heade söökidega. See on aga kulukas, pigem korraldada niisama rohkem pidusid.

3. See oleks ka teiste jaoks suur kulutus — olete te kunagi pulmas käinud? Mina olen päris mitmes. Ütleme nii, et pulmakingid ei ole just odavate killast ja kuna tavaliselt abiellujate vanemad panustavad samuti rahaliselt päris palju, siis mina ei taha olla üks neist, kelle vanemad peaksid seda läbi elama ja oma rahakotti tunduvalt kergendama.

4. Me oleme mõlemad pärit lagunenud peredest — oleme mõlemad elukaaslasega näinud, kuidas abielusuhted lagunevad ja milliseks kismaks see kujuneda võib. Me kumbki ei taha isegi mõelda, et peaks midagi sellist läbi elama.

5. Meid ei huvita sotsiaalsed normid — ma alati ärritun, kui keegi tuleb rääkima, et normaalne tegevus kahe inimese vahel on abiellumine. Milleks? Abielluge siis, kui soovite, aga vägagi normaalne on otsustada lihtsalt kooselu, mitte abielu kasuks.