Kõik teavad seda klassikalist stseeni filmidest — noor ilus tüdruk valib endale baarileti ääres jooki, veelgi ilusam noormees läheneb talle, ostab tüdrukule kokteili ja algab armastus esimesest silmapilgust. Päriselus aga kõik nii ilus ja roosiline klubides ei ole. Väga raske on tõmmata mõne ilusa mehe tähelepanu, kes ei oleks ainult seksi otsimise peal väljas. Eks ka ise ei tasuks olla liiga paljastavalt riides, see võib jätta meestele kiiresti vale mulje. Kui aga sa tõesti lähed välja lihtsalt lõbutsemise eesmärgil ja tahad, et mõni ilus ja intelligentne noormees sulle tähelepanu pööraks, on mõned asjad, mida sa saad ära teha.

1. Loo silmside

Vaata oma silmarõõmu pikalt, niimoodi saab ta aru, et sa oled temast huvitatud. Kuid ära jõllita, see võib jätta vale mulje ja tal võib hakata ebamugav. Kui ka tema on sinust huvitatud, jääb ta kindlasti sind vaatama.

2. Pane oma telefon ära

Kui sa oled juba kellegagi jutu peale saanud, pane oma telefon heaga taskusse. Selles passimine on väga ebaviisakas, eriti kui teine inimene üritab vestlust arendada.

3. Eemaldu oma seltskonnast

Naised käivad enamasti grupikesi väljas, kuid meestel on väga raske läheneda ühele kindlale naisele, kui too on täielikult ümbritsetud oma sõbrannadest. Kui tahad mõne mehe tähelepanu köita, käi klubis vahepeal ringi üksinda. Kuid kindlasti anna sellest oma semudele, muidu hakkavad nad muretsema ja sellest kõigest tuleb kokku üks suur jama.

4. Saada oma uuele silmarõõmule jook koos väikese teatega

Kui silmside loomine ei näi toimivat, kasuta ettekandja abi ja telli oma silmarõõmule jook, mille juurde säti paberike, kus on kirjas midagi ulakat, kuid samas intelligentset. Näiteks "Hei, ma ei saa sinna midagi parata, aga sa oled väga pilkupüüdev. Sooviksin sinuga vestelda." Kui oled eriti julge, võid sinna ka lisada oma telefoninumbri ja/või nime.

5. Mine tutvusta ennast

Iganenud on arusaam, et mees peaks palju vaeva nägema ja naist taga ajama. Tänapäeva maailmas võiks eeldada, et ka naine saab enda tutvustamisega ise hakkama. Isegi kui silmarõõm ei tundu sekundiga sinust huvitatud olevat, hindab ta raudselt su julgust, et talle lähenesid.

6. Ütle midagi ausat ja naljakat (ära kasuta klišeesid!)

Meelituslauseid on raske välja mõelda, ilma et need kõlaksid äraleierdatult ja nõmedalt. Kui suudad mõne välja mõelda, mis käiks täpselt su uue silmarõõmu kohta, siis oled kindlasti tabanud naelapea pihta. Sa võid olla ka täiesti aus ja öelda midagi sellist: "Ma ei tea kuidas inimesed seda nii lihtsalt teevad, aga ma tahtsin sulle tere öelda, niiet siin ma olen."

Allikas: Elite Daily