Kõik muu on juba ajalugu, mille hulka kuulub ka üllatuslik abieluettepanek samas lauas, kus nad esimest korda teineteist nägid ja ka nende tütre sünd.

Ajakirjale Allure antud värskes intervjuus tunnistab Williams, et nende suhe põhineb just ühistel tõekspidamistel ja sellel, et naised ei peaks suhte kõrvalt kõigest muust loobuma. Viimase teadmise päris Williams oma healt sõbrannalt Oprah’lt.

Nimelt tunnistab Williams, et Ohaniani kohates oli tema elus väga isekas aeg, mille üle ta end tol ajal süüdi ei tundnud ja just see kujundas ka tema suhet mehega. “Ma olin nii pühendunud oma tööle, parimaks olemisele ja vaeva nägemisele, ja ma arvan, et ma olen seda siiani,” ütles ta intervjuus. “Ja mitte, et nüüd teha maha kõiki teisi, kellega ma eelnevalt koos olin, sest ka nemad olid enamasti suurepärased, aga ma tean, et ma võin olla isekas, mul võib olla suurepärane karjäär ja suurepärane partner, keegi, kes minusse usub.”

See, kuidas Ohanian Williamsit nii väljakul (ta on alati tribüünidel keskel ja esireas, hoides sageli nende last Alexis Olympia’t) kui ka online-maailmas (läbi Twitteri oma naisele pidevalt kaasa elades) toetab, on legendaarne. See on just see omadus, mida soovitas ka Oprah Williamsil partnerit valides otsida. “Oprah ütles: “Ära lase kunagi enda sära varjutada”,” avaldas Williams. “See jäi minuga. Alexis ei varjuta mu sära. Ta ei proovigi seda teha. Ta tõstab mind rambivalgusesse, isegi, kui ma seda parasjagu ei taha.” Williams tunnistab, et erinevalt eelmistest suhetest tunneb ta nüüd tõesti, et võbki väga eredalt särada ja teha jätkuvalt kõike seda, mida ta ise tahab.

Inspireeriv, või mis?

Allikas: Stylist