1. Üllata oma kallimat

Isegi pisiasjad, mis on väikese romantikaga vürtsitatud, võivad teie suhtesse särtsu tagasi tuua. Proovi oma partnerit vähemalt korra nädalas kuidagimoodi üllatada. Kingi talle kinopiletid, tee talle õhtusöök, minge kasvõi koos lõunale. Sellised pisiasjad on olulised.

2. Tehke natuke koerust

Helistage mõlemad “köhides” tööle, et olete haigeks jäänud ja vajate üht päeva, et end teki all koguda. Ja siis minge teki alla, aga mitte niisama pikutama. Äratage oma seksielu taas üles!

3. Jääge südames nooreks

Mäletate seda aega, kui armusite? Kuidas liblikad kõhus lendasid ja põlved teineteist nähes nõrgaks läksid? Tooge see aeg tagasi. Tehke koos rumalusi, naerge, saatke tobedaid sõnumeid. Hinnake teineteist!

4. Puudutage teineteist

Selline lihtne asi nagu puudutus võib paljugi muuta. Kiirest elust tuleb pause teha. Tee oma kallimale õhtul massaaži, isegi kui sa sellel alal mingi ekspert ei ole. Paita teda, võta ta kaissu!

5. Avastage seksimaailma

Võtke filmidest ja igasugustest artiklitest eeskuju! Õppige uusi võrgutamisnippe, proovige midagi uut. Seks ei tohiks kunagi rutiinseks muutuda. Muidu kaob intiimsus ja pikapeale muutute lihtsalt sõpradeks, kes koos elavad.

Allikas: Bollywoodshaadis