Kamp teadlasi võttis hiljuti ette ja uurisid välja, kui väga mehed ikka tegelikult suuseksi naudivad, kui väga meeldib seda teha naistel ja mida on tõeliseks naudinguks vaja.

Info kogumiseks küsitleti 1100 meest ja naist nii Euroopast kui Ameerikast ning mõned vastused võivad sindki üllatada.

Mitte nii üllatav oli fakt, et 35 protsenti mehi väitis, et oraalseks on suhtes “suhteliselt oluline” ja ainult 9 protsenti tunnistas, et see pole üldse oluline. 26 protsenti naistest kinnitas aga, et see on “keskmiselt oluline”. Ja 30 protsenti meestest tunnistas, et nad valiksid tavalise vahekorra asemel suuseksi, kui mõlemat nautida ei oleks võimalik.

Aga miks see nii on?

Ameeriklastest meeste puhul on see oluline, sest nad saavad nautida umbes 11 minutit pausideta suuseksi ühel korral. Ameeriklannad tunnistavad, et just nii pikalt peaks suuseks kestma.

Euroopa naiste eelistatud ajast on see peaaegu kaks minutit pikem aeg, nemad väidavad, et suuseks võiks kesta keskmiselt üheksa minutit.

Huvitav on ka see, et meeste arust võib sellele kuluda palju vähem aega, eurooplaste sõnul algusest lõpuni kõigest kaheksa minutit.

Kui mõned inimesed nüüd üllatuvad, et naiste arvates peaks suuseks kestma kauem kui meeste arvates, siis veel rohkem üllatuvad nad siis, kui kuulevad, et naised pakuvad seda naudingut meestele palju suurema tõenäosusega kui vastupidi.

Uskumatu 60 protsenti ameeriklannadest tunnistas, et just nemad pakuvad seda oma partneritele välja, mitte ei oota, et mehed seda ise nõudma hakkaks.

Kuidas oleks mõnusam?

Uuringus osalenud jagasid ka nippe, kuidas suuseksi veel rohkem nautida. Nad soovitasid teineteisega eelistused läbi rääkida, sest tervelt 72 osalenutest tunnistas, et siis on see palju meeldivam.

Ja kui sind veel huvitab, siis tea, et enamik uuringus osalenud mehi tunnistas, et neid ei huvita, kas nende partner neelab või mitte — ainult neli protsenti ütlesid, et neelamine on oluline.

Allikas: Mirror