..., kuidas temaga vaikuses istudes mitte ebamugavust tunda.

Sa peaksid tundma end temaga mugavalt. Sa peaksid nautima ta seltskonda ka siis, kui teil pole parasjagu teineteisele mitte midagi öelda. Sa ei tohiks tunda, et temaga vaikuses istumine on ebamugav.

..., et teil tuleb ette pisikesi ja kohati rumalaid tülisid.

Ei, sa ei tohiks harjuda sellega, et te regulaarselt nii tülitsete, et nõud lendavad ja pisarad voolavad, aga üks on kindel: igas suhtes tuleb ette vaidlusi. Kui sa armastad ja austad teda ning tema tunneb sinu suhtes sama, siis saate nendest keerulistest aegadest koos üle.

..., et tal on ka mõned halvad harjumused.

On olemas teatud halvad harjumused, mille kallal sa pidevalt võtad, kuni ta neist vabaneb, aga on ka selliseid harjumusi, millega pead leppima. Lõppude lõpuks ei saa sa oodata, et inimene end sinu nimel totaalselt muudaks. Sa ei saa eeldada, et ta muutub täpselt selliseks nagu sina tahad. Mõned tema veidrused jäävad alles, mistõttu tasub sul nendega ära harjuda.

..., kuidas ta kurbusega toime tuleb.

Kõik tulevad keeruliste olukordadega erinevalt toime. Sinu inimene võib pöörduda huumori, raamatute, videomängude või hoopis küpsetamise juurde. Mida iganes ta teeb, kui ta on endast väljas, sa pead sellega harjuma, sest iga inimene tuleb kurbusega erineval viisil toime.

..., millised on ta pere ja sõbrad.

Sa ei saa eeldada, et ta viskab sinuga suhtesse minnes kõik lähedased oma elust välja, kui nad sulle parasjagu ei meeldi. Sa näed aastate jooksul väga sageli ta sõpru ja pereliikmeid, mistõttu tasub nendega lihtsalt ära harjuda. Sa pead nägema nendes ilu ja vähemalt proovima nendega läbi saada.

..., milline ta tegelikult on.

Kui hakkasite alles väljas käima, nägid vaid ta parimat versiooni, aga mõne aja pärast märkasid ka seda, milline ta on, kui ta ei pea kellelegi muljet avaldama. Sa pead armastama teda tema enda pärast, sest sa ei saa seda "töödeldud" versiooni.

Allikas: Thought Catalog