1. Ta kuulab ja kuuleb sind

Naistele meeldib rääkida. Palju ja ebaolulistest asjadest ka. Viisakas inimene kuulab ära, noogutab viisakalt ja unustab järgmisel hetkel. Aga kui mees on sinust tõsiselt huvitatud, on tal meeles, et rääkisid talle oma lemmikfilmist, ägedast sallist, mida kellegi kaelas nägid või sellest, kui tüütu päev sul eile oli ja mis selle tüütuks muutis. Ta tahab sinust võimalikult palju teada saada, et sind paremini tundma õppida ja see võimas tahe aitab tal sinu kohta maksimaalselt infot salvestada.

2. Ta on valmis sinu heaks millestki loobuma

Armunud mees tunnistab oma vigu ja annab alla, kui vaja. See on tema jaoks piin, aga ta on valmis seda tegema, et näeksid, kui paljuks ta sinu heaks valmis on. Ta austab sinu soove, kohtleb sind austusega ja ei loobi tühje lubadusi. Ta teeb kompromisse ja unustab oma tavapärase põikpäisuse. Ja kui ta laseb sind oma enda isikliku auto rooli… siis see on juba väga tõsine märk sellest, et sa oled tema jaoks rohkem kui mööduv romansike.

3. Midagi on katki? Ta parandab!

Või kutsub abi. Oluline on see, et ta on valmis kohustuse enda peale võtma, et sina ei peaks sellega tegema. Võid rahulikult ära unustada, kus haamer on või kuidas lambipirne vahetada, sest mehe jaoks on see fantastiline võimalus oma oskusi demonstreerida ja tõestada, et temast saab suurepärane abikaasa. Ja kõige olulisem on see, et sa ei pea kunagi rohkem kui korra paluma või isegi mainima, et asjad korda saaksid.

4. Ta suhtleb hea meelega su perekonnaga

Olgem ausad, kohtumine sugulastega ei ole just lust ja lillepidu ning sööb kõikidel närvid seest. Aga kui su kallim on hea meelega valmis tulema tutvuma su erakordselt range isaga või ülikonservatiivse vanaemaga, võid kindel olla, et tema tunded on tugevad. Tal ei ole mingit probleemi sõita nädalavahetuseks riigi teise otsa, et su tädi sünnipäeva pidada. Koosviibimisel püüab ta endast parimat muljet jätta — suhtleb kõikidega, teeb nalja, tunneb huvi ja naudib seltskondda, sest mõistab, et nendest võib peagi saada ka tema perekond.

5. Ta küsib riietumisel sinu arvamust

Mehed tahavad samuti head välja näha. Kui ta küsib su nõu või arvamust, on ta kindel, et sul on hea maitse ja oled moega kursis. Aga uurides, kas tema seljas näeb parem välja sinine või roheline särk ütleb ta, et tahab sinu jaoks end eriti ilusaks teha!

6. Talle meeldib sinuga koos igapäevaseid asju teha

Igavad ja kohustuslikud asjad kuuluvad igapäevarutiini juurde. Mees, kes on sinust tõsiselt sisse võetud, käib sinuga koos pangas, ostab majapidamistarbeid ja valib õhtusöögiks vahendeid. Ta ei ole sellest kõigest tõenäolselt eriti huvitatud ja parema meelega teeks ta midagi muud, aga ta käib sinuga kaasas ja aitab sind, sest tahab sinuga koos olla. Ja see on äge!

7. Ta teeb sulle süüa

Kui mees valmistab sulle maitsva õhtusöögi, võib su süda olla rahul, sest tema süda kuulub sulle ja ainult sulle. Kokkamine tähendab paljude meeste jaoks midagi tõeliselt keerulist ja kohutavat ja ta on valmis ennast niimoodi ületama ainult sinu heaks!

8. Ta teeb teile plaane ega unusta tähtpäevi

Tal on meeles teie kohtumise tähtpäev, ta teab, millal on su nimepäev ja ta ei unusta seda kuupäeva, millal sul puhkus algab, sest esiteks on ta need kõik varakult välja uurinud ja teiseks on tal plaan sind nendel päevadel üllatada. Lihtsalt selleks, et sulle rõõmu valmistada ja muljet avaldada!

9. Ta on veendunud, et sa oled alati ilus

Näiteks neil päevadel, kui su nahk tundub hall ja tuhm, silma all on mustad rõngad ja punn ilutseb keset otsaesist. Aga temal on sellest täiesti ükskõik, sest ta on sinu loomulikust ilust nii lummatud, et ei pane selliseid väikeseid muutusi üldse tähelegi.

10. Ta on valmis sinu heaks ohverdama

Sa jäid haigeks ja vajad abi. Tema võtab vaba päeva, tühistab oma tähtsaimad kohtumised ja toob sulle apteegist rohtu. Järelikult oled sina tema prioriteetide listis number üks!

11. Ta on su üle uhke ja toetab su hulle ideid

Armastatud naise edu on mehe jaoks sama oluline kui tema enda oma. Ta ei võistle sinuga kunagi ega kadetse, vaid toetab ja aitab sind nii kuis suudab. Ja kui ta toob sulle kl 4 hommikul burksi ning on valmis sinuga nädala pärast Indiasse sõitma, siis palju õnne sulle, see mees on sinu!

12. Ta võitleb sinu pärast

Mees, kes on sinusse armunud, ei taha sind kaotada. Ta ei ignoreeri sind, kui sa väljendad pettumust või oled armukade. Ta püüab kõike teha selleks, et suhe uuesti rööbastele saada ja sulle kinnitada, et ta on sinu ja ainult sinu.

13. Ta ei karda näida nõrk

Nõrkuse välja näitamine on meeste jaoks täielik väljakutse. Aga sinu nimel on tal valmis pisaraid valama ja tunnistama, et ta ei taha sind kaotada. Ta ei pelga seda välja öelda, sest sina oled tema suurim tugevus ja nõrkus.

Allikas: Bright Side