Et olla õnnelikus ja terves suhtes, peab alustama iseendast. Ükski õnnetu ja ebakindel naine ei leia enda kõrvale ideaalset meest, sest negatiivse olekuga inimene tõmbab endale ligi sarnase pessimistliku kaaslase. Kui avastad, et oled järjest suhtes täielike toladega, kes ei võta sind tõsiselt, siis on asi sinus. Miskipärast tõmbad sa endale ligi mehi, kes sinust ei hooli. Kui sa oled päriselt tüdinenud oma katkiminevatest suhetest ja tahad alustada puhtalt lehelt, siis võta omaks need põhitõed.

Mõtle välja, mida sa päriselt endast arvad

Me kõik otsime suhtest armastust. Aga mitte keegi ei saa sind armastada enne, kui sa ise seda ei tee. See kehtib kõigi suhte aspektide puhul, nii füüsiliste kui vaimsete. Kui sa tunned ennast ebakindla ja kergesti mõjutatavana, siis sedasama näevad kõik mehed ja nad ei saagi sind tõsiselt võtta. Sa otsid armastust ja toetust valedest kohtadest. Sa pead õppima seda iseendale andma, sest alles siis saavad ka teised seda teha.

Proovi alguses õppida oma eelmise suhte vigadest, enne kui pea ees uude tormad

Paljud inimesed ei oska üksinda olla ja endaga hakkama saada. Sellepärast hakkavadki samasugused vead korduma, sest selle asemel et neid analüüsida ja ennast parandada, teed sa aina uuesti ja uuesti samu vigu. Sellest mustrist on vaja välja murda, et asjad saaks paranema hakata. Väga vajalik on õppida ennast analüüsima ja küsima järgmisi küsimusi: "Mis oli mu suhtes valesti?" "Miks mu suhe ei olnud tervislik?" "Mida mina oleksin teha saanud?" Kui sa ei suuda nendele küsimustele adekvaatselt vastata ega ennast analüüsida, ei ole sa kindlasti valmis uueks suhteks.

Saa teadlikuks sellest energiast, mida sa maailmale annad

Kui sa oled sisemiselt kibestunud ja vihane, siis sa ei saa elu sees ligi tõmmata endale toredat ja avatud meest, kellel ei ole endal probleeme. Kurb küll, aga sellised mehed sind ei vaata. Ükski normaalne mees ei taha enda kõrvale kibestunud ja ärritunud naist, kes ei saa iseendaga hakkama. Kui sa ei taha muutuda ja arvad, et oledki selline, siis pead leppima halbade suhete jätkumisega. Kui sa oled aga tõeliselt väsinud ja tahad muutuda, siis nüüd on selleks õige aeg. Edaspidi saab kõik ainult paremaks minna.

Allikas: YourTango