Aga kust läheb sinu piir? Ausalt öeldes arvame, et need asjad on igas suhtes väga olulised ja kui sa pead neid talt paluma, tasuks mõelda, kas see suhe on ikka see, mida sa väärid.

1. Et võiksid oma pereliikmeid külastada

Kui sa pead talt küsima luba, et saaksid oma kõige lähedasemaid inimesi külastada, jookse kiiresti minema! Kui inimene sinust hoolib, ei tule ta kunagi sinu ja su perekonna vahele.

2. Et ta veedaks sinuga aega

Kui pead pidevalt ootama, et tal sinu jaoks aega oleks, lõpeta kohe. On aeg otsida uus mees.

3. Mida sa tohid või ei tohi süüa

Andesta, aga sa pole ju enam 3aastane. Kui mees kirjutab sulle ette, mida sa tohid ja ei tohi süüa, peaksid teda sõna otseses mõttes hamburgeriga viskama.

4. Et te läheksite välja ilma tema sõpradeta

Kui ta kutsub oma sõpru igale poole ja te ei saa kunagi lihtsalt kahekesi olla, pole ta hea poiss-sõber. Ta peaks pigem oma sõpradega väljas käima.

5. Et ta oleks viisakas inimeste vastu, kellest sa hoolid

Õige mees peaks olema piisavalt täiskasvanud, et sinu lähedasi austusega kohelda. Kui ta seda ei tea, siis sa tead, mida tegema pead.

6. Et ta annaks sulle ruumi

Vahel on inimestel vaja veeta aega iseendaga ja sinu mees peaks seda soovi austama.

7. Mida sa tohid teha oma enda kehaga — juuksed, meik, needid jms

Sa oled täiskasvanud inimene ja peaksid saama ise otsustada, mida sa endaga teed. Ära lase mehel endale kõike ette dikteerida.

8. Et ta räägiks sulle, mis ta maailmas toimub

Sa ei pea tal kogu aeg seljas elama, aga ta võiks sinuga jagada asju, mis talle olulised on.

9. Et ta räägiks sulle, miks ta pahane on

Suhtlemine on iga suhte puhul väga oluline ja kui ta ei suuda sulle isegi rääkida, miks ta pahane on, siis ta pole selleks suhteks valmis. Selleks, et saaksite probleemidega tegeleda, peaksite olema võimelised neist rääkima.

10. Et saaksid oma sõpradega välja minna

See, et ta on su poiss-sõber, ei tähenda veel, et sa peaksid talt luba küsima, kui soovid oma sõpradega välja minna.

11. Et ta austaks sind

Kui ta hakkab sind maha tegema ja teeb asju, mida oled palunud juba miljon korda mitte teha, siis tea, et ta ei muutu. Austus on suhtes ülioluline!

12. Et ta mõistaks, kui sa end hästi ei tunne

Meil tuleb elus ette halbu päevi ja vahel lihtsalt jääme haigeks. Kui see juhtub, peaks ta seda mõistma ja sind aitama, aga kui ta seda ei tee, siis parem lahku kohe.

Allikas: Awareness Act