1. Ära võta temaga liiga ruttu ühendust

Esimene viga, mida vältida, on see, et sa ei tohiks temaga liiga vara ühendust otsida. Nii jätad sa endale piisavalt aega, et end tema südame vallutamiseks ette valmistada ja suureneb ka võimalus, et see päriselt juhtub.

Lisaks, kui võtad pisut aega iseendale, on võimalik, et ta tuleb ise su juurde tagasi, sest kui ta ei saa sinuga pikka aega suhelda, võib ta sind igatsema hakata.

Siiski, ära oota ka liiga kaua, sest muidu ta harjub eluga, kus sind ei ole ja võib su täiesti ära unustada. Varem või hiljem tuleb sul tegutseda.

2. Liigne surve avaldamine

Eksi survestamine ei toimi mitte kunagi. Kui tahad teda tagasi võita, tuleb seda viga kindlasti vältida, sest liigne survestamine mõjub su soovidele hoopis vastupidiselt ja ei aita sind mitte kuidagi.

3. Armukadedus

Kui tahad oma eksi tagasi saada, on armukadedus viimane asi, mida välja näidata, sest see näitab, et oled seesmiselt väga ebakindel. Ka soov teda armukadedaks muuta ei tööta, sest sa võid ta hoopis endast eemale tõugata.

4. Kaastunde äratamine

Kaastunde ja haletsuse tekitamine on samuti üks halvematest variantidest, mida sa peaksid kindlasti vältima. Seda sellepärast, et see ei tõsta absoluutselt sinu väärtust tema silmis.

Seega, tea, et ta ei armu sinusse uuesti, kui sa tema armastust paluma lähed, või isegi, kui ta tuleb su juurde tagasi, siis tõenäoliselt mitte kauaks. Mis veelgi hullem, ta võib sinu kõrvale jääda, aga otsib õnne mujalt.

5. Hakkad kohe taas teie suhtest rääkima

Temaga kontakti loomine annab sulle hea võimaluse teie suhtest rääkida, aga ole tähelepanelik, sest väiksemgi eksimus võib kõik su võimalused nullida. Seetõttu proovi temaga hoopis kohtuda ja teda võrgutada.

Kuidas? Esmalt unusta teie ühine minevik. Katsu libistada jutuajamisse ainult mõned argumendid, mida sa vajalikuks pead, aga pane tähele, et teie taaskohtumine peaks olema võimalikult soe ja meeldiv. Tuleta talle meelde teie ühiseid häid aegu.

6. Kõrvalise abi otsimine

Kõrvalise abi otsimine on halb, sest asjad ei lähe kunagi nii, nagu sa seda soovid, sest liitlane, kelle endale valisid, käitub ikka nii, nagu tema paremaks peab. See tähendab, et ta võib teha ka midagi, mis sinu ja su eksi suhted üldse ära rikub.

Sinu suhe puudutab ainult teid kahte, mistõttu ära too sinna kedagi kolmandat.

7. Süüdistamine

Negatiivne tõmbab ligi negatiivsust. Teise süüdistamine selleks, et teda tagasi võita, ei ole lahendus. See on suur viga, mida sa pead vältima. Sul tuleb õppida jagama nii head kui ka halba vastutust.

8. Enese hooletusse jätmine

Peale lahkuminekut võib juhtuda, et oled kurb ja lased end totaalselt käest, aga kui soovid teda tagasi võita, ei ole see just kõige parem olukord, või mis? Sinu välimus on esimene asi, mis talle silma jääb, kui ta sind taas kohtab ja kuidas siis võita ta süda, kui see temas tülgastust tekitab?

Seetõttu toitu ka edaspidi tervislikult, liiguta end ja hoolitse oma välimuse eest. Las ta näeb naist, kellesse ta kunagi armus.

9. Kõikidele soovidele alistumine

Me oleme armastuse nimel valmis kõigeks. Mõned inimesed on seetõttu valmis eksi nimel ka kõigist oma tõekspidamistest loobuma, kuid see on suur viga, mida paljud hiljem kahetsevad.

10. Kasutad liiga palju sotsiaalmeediat

Nüüd on aeg mõneks ajaks oma sotsiaalmeedia kontod unustada ja kindlasti ei tasu postitada sinna kümneid postitusi, mis vihjavad teie suhte kohta. Ära näita välja, et oled kurb ja samas ära püüa talle ka näidata, kui õnnelik sa nüüd peale teie lahkuminekut oled. Kõige lihtsam? Ära postita üldse midagi.

11. Ära korda minevikus tehtud vigu

Kuidas võita ta süda, kui sa pole valmis end muutma? Kui sa teed jätkuvalt samu vigu, ei ole tal ju põhjust su juurde naasta. Proovi parem mõista, miks te üldse lahku läksite ja mõtle, kas oled valmis neid vigu parandama, mis seda põhjustasid.

Allikas: Kodused Lood