Kontrollimine tundub nagu armastus

Kuid see on kaugel armastusest. Kui mees üritab sind kontrollida, dikteerides, kuidas peaksid käituma ja mida oma eluga tegema, võid küll arvata, et ta lihtsalt hoolib sinust, kuid päris nii see ei ole.

Sa ei jõua õiget armastust ära oodata

Kellegagi tugeva sideme loomine võtab aega. Me ei ole loodud hoolima sügavalt inimestest, kellega me just kohtusime, aga kui sa unistad tõsisest suhtest, mis kestab aastakümneid ja seda pole juhtunud, siis võimalik, et sa ei ole lihtsalt piisavalt kannatlik, et seda õiget ära oodata. Siis tuleb aga kontrolliv mees ja tahab olla kogu su elu osa, kogu aeg ja see on põnev, kui sa tunned, et sa ei jaksa enam kellegagi uut sidet luua.

Sa oled suurepärane kuulaja

Kontrollivaid mehi köidavad head kuulajad nagu meepott mesilasi. Kontrollivad mehed on üldiselt nartsissistlikud. Mõtle sellele: nad usuvad tõsiselt, et teavadki, mis teistele kõige parem on ja tunnevad, et peavad oma partneri elu üle võtma. Seega jah, neil on väga kõrge enesehinnang.

Sa leiad põhjuseid, miks temaga nõustuda

Sa võid olla inimene, kes leiabki kiiresti kuldse kesktee kahe inimese vahelistes erimeelsustes. Sa proovid olla viisakas, iseennast nautida ja kõiki teisi aidata, kuid mõned inimesed näevad seda nõrkusena. Kontrollivad mehed näevad, et sa oled valmis tegema kõike, mida ta ütleb ja selliseid naisi nad jumaldavad.

Sa ei lahku ta juurest esimese ohumärgi ilmnedes

Sulle meeldib anda inimestele rohkem kui ühe võimaluse ehk kui ta esimesel kohtingul ärritub või sind omada üritab, ütled sa endale lihtsalt, et tal on halb päev ja edaspidi see ei kordu. Ehk sa ei kõnni esimese ohumärgi ilmnedes minema.

Sa oled väga empaatiline

See on suurepärane omadus, aga sa pead õppima seda targalt kasutama. Mõnikord on meie endi head omadused meile kõige ohtlikumad. Empaatilised inimesed tõmbavad sageli ligi inimesi, kes neid ära kasutavad, neist üle kõnnivad ja neid kontrollida üritavad.

Sa andestad liiga kergesti

See sobitub hästi üle-eelmise punktiga. Sa ei kuula oma kõhutunnet, mis sind tema eest hoiatab ja selle asemel annad sa talle kiiresti kõik halva andeks. Sa usud, et kui keegi vabandab, siis ta väärib andestamist.

Allikas: Madamenoire