Kas naine suudab mehe voodis üles kütta vaid sõnadega? Aga äkki polegi mingeid sõnu tarvis, ei mingeid jutte, üksnes tuleks vaikida? Nendele küsimustele tahaks vastuseid teada iga naine, kuid...

... kogemused näitavad, et soovitused: "kuidas seda peab tegema" jäävad palju halvemini meelde kui kahjulikud nõuanded. Seetõttu tuuakse alljärgnevas välja nimekiri nendest soovitustest, mis kindlalt kaotavad mehe huvi sinu vastu ning nende "oskuslikul" kasutamisel hävitavad koguni igasuguse soovi sinuga lähedust otsida.

Alustuseks võid näiteks prelüüdi ajal mehe närvi ajada, kui võrdled teda oma endise kallimaga. Kui aga tahad partneri enesearmastust oluliselt kõigutada, anna talle mõista, et ta ei suuda oma eelkäijaga iialgi võistelda: "Oh, ära nii tee, sul ei tule see niikuinii nii hästi välja kui ... Tommil!"

See salapärane Tommi

Kui sinu võrdlus oma eksiga polegi tolle kasuks, viib tema nime nimetamine sinu mehe mõtted kindlasti umbes järgmistele radadele: "Aga miks ta mind kogu aeg selle Toomasega võrdleb? Äkki oli too siiski parem, kui ta teda pidevalt meenutab? Kindlasti ei taha ta mind solvata ning räägib aina, et mina olen parem, ise aga mõtleb kogu aeg temale. Selge siis...."
Et efekt täiuslikum oleks, võid oma kallimat ka Toomaseks nimetada - sel juhul keeldub ta kohe päris kindlasti sinuga tegemist tegemast, ja seda ka väljaspool voodit. Tema haavatud mehelik eneseuhkus ei luba tal sulle enam lähemale tulla kui kilomeeter.

Apollon

Keegi pole täiuslik. Ning üle 35-aastased mehed näevad reeglina kehvemad välja kui 25-aastased. Sellest tulekski kinni haarata.
Ära häbene välja toomast kõiki oma kallima kehalisi puudusi - kerge kiilaspäisus, karvane selg, probleemne nahk ja ümar kõhuke. Kutsu teda Pisikeseks Põssaks, kui ta veidi täidlane on või Kalliks Kilukeseks, kui on peenike kui piitsavars. Arenda aktiivselt taolisi teemasid ning õige pea märkad, et teda ei tõmba enam sinu poole. Ta hakkab oma keha häbenema ning paaniliselt kartma, et igal võimalikul juhul asud sa temas vigu leidma.

Pool aastat sellist töötlust ning kangelasliku kallima asemel näed enda kõrval suure hulga kompleksidega meest, kes unistab visiidist platsilise kirurgia kabinetti. Kui ta muidugi selleks ajaks jalga pole lasknud esimese piiga juurde, kes nimetab teda "minu macho", "minu kaunis Apollon"
...
Muide, voodis ei tasu iseenda kehalistest puudustest rääkida. Äkki pole ta neid veel märganud, sina aga annad talle oma jutuga idee sind hoolikamalt uurida ning... oma eelmisega võrrelda!

Seriaali kangelane

Suurepäraseks rasestumisvastaseks võtteks on küsida eelmängu ajal mehe käest: "Kuule, kas sa poest ikka suhkrut tõid." ja siis veel igaks juhuks üle küsida: "Ega sa ei unustanud?"

Kui selgub, et unustas, asu tänitama, et ta mitte ainult ei unustanud suhkrut, vaid ka leiba osta. Ja üldsegi lõhkus ta eelmisel aastal ära kurgipurgi, mille sinu ema palus tal poest tuua.
Ja ikka nii edasi... Iga naine suudab hea tahtmise korral viie minuti jooksul asja nii kaugele viia, et kõik lõpeb kibedate pisaratega.

Kui sa esitad oma partnerile järjekordset seeriat traagilisest sarjast "Ema ju hoiatas mind!", siis läheb ta esialgu sellise pöörde pärast täiesti endast välja, kuid seejärel kaob tema romantiline häälestatus sootuks. Mis pagana lähedus? Vaja on end kiiremas korras päästa.

Millised on edusammud? Ega ta ometi enam ei unista sinuga romantilise õhtu veetmisest? Ja seda pärast kõike, mida sa talle teinud oled? Noh siis... kui mees hakkab orgasmini jõudma, küsi, ei, nõua kasuka jaoks raha. Või palu nõu, mida ämmale sünnipäevaks kinkida. Seejärel ole aga hämmeldunud, et oma kalli emakese peale on ta valmis rohkem raha kulutama kui sinu peale.
Selline käitumine tekitab paljudes meestes kaitsereaktsiooni. Kui jutt käib rahast, siis see on tema jaoks palju tähtsam teema kui sinu erootiline rahuldamine. Õhtu jätkumisest pole sul vaja unistadagi.

Casanova

Tundub ehk kummaline, aga voodi on kõige ebasobivam koht seksist rääkimiseks. See teema kaotab kohe igasuguse iha. Kui sa tahad oma kallimale teada anda, et sulle ei meeldi midagi tema lahinguvõtetest, siis vali selleks teine aeg ja teine koht. Mees on seksi ajal äärmiselt avali ja haavatav ning sinu kriitika solvab teda sügavalt. Võimalik, et ta ise ka kahtleb väheke oma oskustes ja võimetes ning siin valad veel sinagi õli tulle.

Suur vaikija

Kas sa tundsid end mõnes näites ära? Polegi ju midagi imestada. Eks iga naine suudab aeg-ajalt oma mehele öelda midagi sellist, mida too kuulda ei tahaks. Sõnad aga teevad haiget. Eriti sõnad, mis on lausutud intiimsetel hetkedel. Ja see, et sinu mees, vaatamata kõikidele sellistele takistustele on nõus sinu kätesse usaldama oma uhkuse ja eneseväärikuse, et sa saaksid nendega teha, mida vaid tahad, räägib paljustki.

Ilmselt ta armastab sind, kui laseb end võrrelda kellegi Toomasega ja on nõus kuulama muidki sinu etteheiteid. Kujuta nüüd ette, milline rõõm teda valdaks, kui sa väldiksid neid teemasid (ja mitte ainult voodis).

Ja veel üks tähelepanek: seksuoloogid ei pea õigeks paljude naiste soovi pärast seksi juttu ajada. Parim epiloog oleks puhata vaikides. Ja see, et paljud mehed ei suuda vestlust arendada ning isegi uinuvad otsekohe, pole tingitud mitte nende julmast natuurist, vaid lihtsalt mehelikust füsioloogiast. Suhtu sellesse mõistmisega.

Allikas: Liza Horoskoop, 2'2010