Naine: ära ürita ridade vahelt lugeda, sest mees ei jäta sulle varjatud sõnumit. Ta ütleb täpselt seda, mida ta mõtleb. Näiteks kui ta ütleb sulle, et läheb sõpradega õhtul jalgpalli vaatama, siis nii lihtne see ongi. Kindlasti ei mõtle ta sellega: “Mul on sinuga nii igav ja ma ei taha sinuga koos olla, nii et ma põgenen oma semude juurde.”

Mees: ära anna nõu, lihtsalt kuula. Kui naine kurdab midagi oma päeva kohta, tahab ta ennast tühjaks rääkida ja kui sa hakkad enda meelest probleeme lahendama, siis võid teda kogemata veelgi rohkem ärritada.

Naine: hinda seda, et mees üritab sind aidata. See käib eelmise punkti kohta. Isegi kui sulle tundub, et ta targutab, siis tegelikult soovib ta sulle ju head ja kuigi sa ei taha abi, siis võiksid ju hinnata tema head soovi.

Mees: kui sa kuulad oma naist rääkimas, siis anna aktiivselt tagasisidet, see näitab naisele, et sa oled kohal, tema jaoks olemas ja sind huvitab tema jutt. Muidu võib ta solvuda, muutuda kurvaks või te lähete tülli.

Naine: proovi aru saada, et mees tahab vahepeal üksinda või oma sõpradega olla, et teha midagi muud. Muidugi tahab ta ka sinuga koos olla, aga mitte kogu aeg ja iga sekund.

Mees: ära karda vahel oma naiselt abi küsida. Sa võid ju mõelda, et oled korralik isane ja tõeline mees, aga tõelised mehed ongi need, kes julgevad vahepeal tunnistada oma vigu ja küsida naiselt abi. Naine hindab seda väga.

Naine: ära vala oma viha mehe peal välja, see muudab ta eriti kinniseks. Meestele on vaja õrnalt ja hoolivalt läheneda ja enamasti ei ole nad ära teeninud naistepoolseid vihapurskeid, vahet pole, on need tingitud hormonaalsetest muutustest või ei. Proovi suhelda oma kallimaga nii nagu sa tahad, et tema sinuga suhtleks, ja sina ju ei taha, et sinu peale karjutaks ja loobitaks valimatult sõnu.

Allikas: Brightside