Te usaldate teineteist

Kuna ükski suhe ei saa toimida ilma usalduseta, siis see on fundamentaalne väärtus, millest ei saa ei üle ega ümber.

Te olete teineteise kõige suuremad motivaatorid

Ei ole olemas asja, mida te ei saaks kas koos või üksipäini tehtud, sest te suudate iseennast või oma kallimat motiveerida ja sellepärast ei ole teil eales muret, et midagi on ripakil või poolik.

Teil on rahast samasugune arusaam

Suhted enamasti ei toimi, kui üks on laristaja ja teine armastab kokku hoida. Kui teil on rahast samasugune arusaam ja te tahate seda umbes sama palju kulutada, siis on teil vedanud.

Te näitate iga päev välja tänulikkust

Te olete suhtes, kus selle asemel, et üksteise kallal vinguda, eelistate te olla hoopis tänulikud ja te ei karda seda välja näidata.

Te veedate koos kvaliteetaega

Teie õhtud ei koosne ainult televiisori ees istumisest ja päevasündmuste üle arutamisest, te olete mõlemad seikluslikud ja aeg ega raha pole kunagi teie jaoks takistuseks, et midagi põnevat ja loomingulist koos teha.

Te aktsepteerite teineteist täielikult

Te olete terve mõistusega inimesed, kes saavad aru, et igal inimesel on oma head ja vead ning sellest hoolimata aitate te üksteisel areneda.

Te austate teineteist

Isegi kui teil on mõnikord mõnest teemast erinev arusaam, austate te oma kallima arvamust ja leiate ikkagi ühise keele.

Kompromissi tegemine ei ole teie jaoks peavalu

Lähtuvalt eelmisest punktist on kompromissi tegemine teie jaoks lapsemäng, sest te saate aru, et ei ole võimalik, et ühel teist oleks alati õigus.

Allikas: YourTango