Kahjuks ei pea paljud naised endast kuigi palju lugu ning ripuvad lõppenud suhte küljes seni, kuni eks on sunnitud neile politsei kutsuma, et neist lõpuks lahti saada. Ole sina targem ja saa aru, millal on aeg ka oma elu ümber sättida.

Siin on 14 märki, mis näitavad, et ta on oma eluga edasi liikunud ja sina tema tulevikuplaanidesse enam ei kuulu ei armsama ega sõbrana:

1. Ta ei vasta su kõnedele ja sõnumitele
See on kõige tavalisem ja levinum signaal - jäta mind rahule! Loogiline, et vahetult pärast valulikku lahkuminekuvestlust ei ole ta suhtlemisest huvitanud, sest see teeb liialt haiget. Aga kui ta pärast paari lahusoldud nädalat või kuud ikka sinu kontaktisoovile ei vasta, on selge, et sa oled ta jaoks minevik.

2. Ta blokeerib su sotsiaalmeediast või vahetab telefoninumbri ära
Ta teeb seda ilmselt siis, kui on üritanud su kõnesid ja sõnumeid ignoreerida, kuid sa teda jätkuvalt pommitad. Austa ta privaatsust ja ära tee ennast rohkem lolliks, ta ei taha sinuga suhelda.

3. Ta tagastab kõik su asjad
Isiklike esemete tagastamine on väga valus, sest see tähendab tõesti seda, et kõik on lõppenud. Kuniks need on tema käes, on veel lootust, sest järelikult ei ole ta veel valmis loobuma. Kui ta on su pildid, voodipesu, hambaharja ja sinu poolt talle tehtud kingitused kokku pakkinud ja sulle tagastanud, on tõesti kõik.

4. Ta ei hinda su pingutusi
Sa oled nädalaid ja võib-olla isegi kuid vaeva näinud ja andnud endast kõik, et ta tagasi saada, kuid tal on jätkuvalt ükskõik, anna alla ja suuna oma energia mujale.

5. Tema ise ei üritagi ära leppida
See, et ta ei ole kordagi öelnud, et ta igatseb sind või tahab sind tagasi, on selge märk sellest, et ta ei igatse sind ega taha sind tagasi. Nii ongi, kurb, aga tõsi.

6. Ta ütleb, et on sinust väsinud
Mitte "palun anna mulle kaks tundi, et saaksin end välja puhata", vaid "ma olen sinust väsinud, palun mine ära". Mine siis minema, tal on sinust tõesti kõrini.

7. Tema perekond ei taha sinuga enam tegemist teha
Tavaliselt tuleb perekond appi teid lepitama, kui olete tülli läinud. Sa saad kõnesid ta vanematelt või õdedelt-vendadelt, kes innustavad teid oma erimeelsusi lahendama. Nüüd on aga sealtpoolt täielik vaikus. Järelikult on nad kursis, et teie vahel on kõik lõplikult läbi ja ta on neile selgeks teinud, et sina enam tema ellu ei kuulu.

8. Ta ei taha sind näha
Sa kutsud teda kohvile, jalutama, sünnipäevale, vanaema juurde, appi uut lampi valima, sõbraga koos õlut jooma, kinno jne, kuid ta ei võta vedu. Miks? Sest ta ei ole huvitatud sinuga koos olemisest.

9. Ta läheb sind nähes närvi
Kui kogemata tänaval või sõprade pool kokku põrkate, muutub ta sind nähes ärritunuks ja närviliseks ning tahaks pigem kuskil mujal olla. Ka see on märk, et ta on edasi liikunud ja sinu nägemine toob talle pigem halvad mälestused kui meeldivad meenutused.

10. Ta postitab oma uue suhte kohta infot sotsiaalmeediasse
Kui ta loodaks, et teie vahel saab veel midagi toimuma, ei paneks ta pilte oma uuest pruudist ega kirjutaks, kui õnnelik ja rõõmus ta on. Ta ei teeks midagi, mis sind temast veelgi eemale peletada võiks.

11. Teda ei huvita, et sul on keegi teine
Ta annaks kohe märku, kui näeb sind kellegi teisega ja see talle ei meeldi. Sa jalutad talle oma uue peika käevangus vastu ja ta ei tee märkamagi? Järelikult on tal sellest üsna ükskõik.

12. Sulle öeldakse, et sa oled paremat väärt
Tavaliselt öeldakse seda inimesele, kes on just maha jäetud, lootuses ennast süümekatest vabastada ja vähendada ebamugavustunnet, mida mahajätmine lahkujale endale põhjustab. Tavaliselt on nii, et inimene, kes tahab sinuga suhtes olla ja armastab sind, pingutab endal vere ninast välja et olla sinu jaoks see õige. Need aga, kes sind selle väljendiga endast eemale lükkavad, teevad seda selge eesmärgiga sinust lahti saada.

13. Ta on oma praeguse eluga rahul
Miks peaksid sa nutma ja südant valutama kellegi pärast, kellel paistab ilma sinutagi väga tore olevat? Mees, kes sind tagasi igatseb, on kurb ja õnnetu ning pingutab su nimel. Kui su eks seda ei tee ja naudib oma elu täiel rinnal, on sinulgi aeg üle saada ja edasi minna.

14. Ta valib sinu asemel "selle teise"
Tal oli valida - sina või see teine naine. Ta ei valinud sind. Järelikult kuulub sinu armastatu süda sinna.

Mida sa sellest loost peaksid meelde jätma? Eelkõige seda, et kui sind jäetakse maha, ei ole su elu läbi. Teiseks seda, et sa oled tubli, ilus ja vapper naine, kes ei pea oma energiat raiskama inimese peale, kes sinust ilmselgelt ei hooli. Suuna oma energia sinna, kus sellest mingit kasu ka on - tööle, uue suhte leidmisele, sõbrannadele, trenni, kooli... Lase minevikul minna ja astu pea püsti tulevikku!

Allikas: Inspiring Tips