1. Algatad harva seksi, kuid fantaseerid tihti teistest/eksidest

Teistele naistele paistab su mees vägagi atraktiivne ja ahvatlev, aga sind ta enam käima ei tõmba. Küll aga erutab sind mõte teistest meestest või oma eksidest.

2. Eelistad pigem õhtut veeta sõbrannadega

Iga kell eelistad sõbrannade seltskonda oma peika omale. Tegelikult on asi koguni sealmaal, et sa teeksid pigem ükskõik mida, peaasi, et ei peaks tema poole minema.

3. Sul on küllaga põhjuseid, miks te veel abielus ei ole

Pole raha. Pole valmis. Pole aega. Pole põhjust. Küll kunagi… tegelikult ei ole neist ükski õige põhjus, vaid ainult vabandused ja mitte eriti head.

4. Sa nuhid ta telefonis

See näitab, kui palju usaldamatust teie suhtes on. Sul ei ole põhjust tema telefonis sorada. Seda teevad ainult need, kelle enda südametunnistus ei ole puhas.

5. Sul on temast kahju

Oled tema päästja, tema kangelane, sest kui sina ta hülgad, siis kes tema eest hoolitseks?

6. Sa ei suuda taluda mõtet sellest, et ta on kellegi teisega

Hoida teda enda küljes ainult sellepärast, et sa oled nii meeletult omandihimuline ja armukade, on ikka päris lapsik ja nõme ja näitab sinu enda kohta ainult seda, et sa oled täiesti ebaküps.

7. Ähvardad tihti lahkuda

Mine siis juba ära, mis sa üldse ähvardad? See on alatu manipulatsioon, mis lõpuks viib selleni, et ta pakib ise asjad ja lahkub. Aga äkki sa seda loodadki, et siis ei ole sina see halb inimene?

8. Su plaanid ja unistused ei hõlma su partnerit

Sul on jumala savi, mida tema teeb või arvab, sina elad oma elu ja tema sellesse enamjaolt ei kuulu.

9. Oled emotsionaalselt ja verbaalselt agressiivne ja ahistav

Karjud, solvud, jonnid, vaikid kangekaelselt, vaidled temaga, süüdistad, solvad… ükski neist ei kuulu normaalse suhte juurde ja kõik need näitavad, et sa ei austa teda.

10. Oled majanduslikult sõltuv

See ei ole küll mitte mingisugune põhjus halvas suhtes jätkata. ALATI on võimalik leida tasuvam töö ja oma kulutused üle vaadata ning teha vajalikud korrektuurid, et saaksid oma elu rahulikult üksinda edasi elada.

11. Võrdled oma suhet teistega

Üritad end veenda, et tema on tegelikult see õige, sest paljud suhted on hullemad ja halvemad ning… tegelikult on nii, et sa võrdled end valede inimestega. Jah, kui su mees sind ei peksa, on teie suhe tõesti parem kui naabritel, kus naine pidevalt sinikates ringi käib, aga see ei tähenda absoluutselt seda, et sa peaksid oma suhtes edasi õnnetu olema. Kui see sind ei rahulda, siis on aeg edasi liikuda ja kogu lugu.

12. Sa mitte ainult ei fantaseeri, vaid ka tegutsed

Ütlusel “truudus on juhuse puudus” on tõepõhi all küll. Sa naudid flirtimist ja meeste õrritamist, sul on oma silmarõõmud ja chatid õhtuti salaja teiste meestega… su silmad on lahti ja otsid pidevalt ja igast seltskonnast endale uut ja paremat kaaslast.

Allikas: Your Tango