Ühed tunnevad seda pensioniea lähenedes, teised kaotavad huvi kliimaksi ajal, kolmandatel saab aga villand juba 30-aastaselt. Seejuures on siin mõeldud naisi, kes ütlevad meestest alatiseks ära.

Sellised naised näevad tavaliselt tädikestena välja. Lohaka soenguga, väsinud silmadega ning voldikestega valedes keha piirkondades. Kärbitud tiibadega tüütud torisejad. Mis nendega siis juhtunud on? Kas nüüd on tõepoolest käes aastad, kui mehed pole enam vajalikud? Või murdusid nad solvumiste ja pettumuste koorma all?

Miks vanus salajane on? Aga sellepärast, et naine ei räägi sellest iialgi mitte kellelegi. Kui, siis ehk kõige paadunumatele feministidele. Keegi pole ju kunagi näinud naist, kes oleks kogunud kõik kokku ja teatanud avalikult, et on meestes pettunud. See poleks lihtsalt sünnis.

Kuidas siis aru saada, et see juhtunud on? Naine on katnud oma südame otsekui jääga. Tema valu on nii suur, et ta otsustab mitte kedagi enam südame ligi lasta. Ta ei usalda enam mehi, ta ei otsi enam mehi ning isegi mõtteis ei taha ette kujutada, et kusagil on olemas mees, kes on valmis temasse armuma.

Mis on siin pistmist südamega, võib keegi küsida. Mehi võib ju rahulikult ära kasutada, tundmata seejuures mingeid hingepiinu ega ka mitte südamevalu. Sellega võiks ehk nõustudagi. Ent … naise süda on ju alati olemas!

Mõned aastad tagasi tulid moodi Kleopatra vannid. See kaunis daam olevat nooruse säilitamiseks kasutanud vannis ka noorte orjade spermat. Tütarlapsed on proovinud ning — kõik on olnud vale. Ei aita. Ei kaota kortse ning silmad ei löö särama. Miks siis? Aga sellepärast, et kogu protseduur käib südamest kaarega mööda. Naise teevad nooreks ja kauniks vaid süstid otse südamesse. Siin pole kohta lihtsale seksuaalsele mehaanikale, kuigi ka see on väga oluline.

Kas olete kunagi märganud, et armunud naine on kaunis isegi kaugelt vaadates? Isegi siis, kui ta ei näe oma armastatut, vaid suhtleb temaga telefoni või sõnumite abil? Kas seks on tal peas ning reaalsuses muutub see aina paremaks? Kuidas siis nii?

Aga sellepärast, et armastus ja kirg teevad naistega tõepoolest imesid. Noorendavad, muudavad elu kauniks. Ent see juhtub vaid nendega, kes usuvad armastusse. Ülejäänutel tuleb oma elu koos tädikestega veeta. Ning asi pole isegi mitte kortsudes ega nendes pettumust tundnud silmades.

Seega, kui ikkagi küsida, millise vanuseni vajab naine meest, siis võib julgelt öelda — kuni viimse hingetõmbeni.

See on valus, vahel kohutavalt raske, kui tunned tühjust ja pettumust ning oled juba valmis oma südant jääga katma …

Aga ei tohi! Ei saa ju ometi tädikesena surra!

Allikas: News Rank. Ru/ 24molnia.com