Lahkuminek annab mõlemale võimaluse edasi minna.

Lõpeta vabanduste leidmine partneri käitumisele

Naised kipuvad üldjuhul rohkem oma partneri apaatiat tolereerima ja vabandama kui mehed.
Kas mees helistab alati, kui ta lubab? Ei, sest tal on töö juures kiire. Kuid loomulikult naine usub, mida mees räägib.
Lõpeta vabanduste otsimine ja sa näed suhet palju selgemalt ja annab võimaluse hinnata, kas sa üldse tahad selles osaline olla.

Kõige levinumaks viha põhjuseks — viha, mis on kogunenud suhte lõpuks, on partneri kohta loodud illusioon. Loodad, aga lõpuks pettud. Taba ära õige moment ja lahku suhtest väärikalt.

Ära raiska aega oma vea kaitsmiseks

Mitu aastat sa kavatsed oodata ja loota, et mees, kellesse armusid, muutub ühel päeval taas selliseks, nagu ta oli sinu ellu ilmumisel? Mõistagi, keegi ei taha tunnistada, et on oma valikul eksinud. Valitakse pigem suhtesse jäämine ja kannatus.

Kui jääda vähemalt viieks aastaks suhtesse, mis tegelikult ei toimi ega paku rahuldust, on lõpuks eluaegne katastroof inimese sisemaailmale. Lõpeta enesehaletsus halva valiku pärast ja leia jõudu esialgu võimatuna näiv samm ette võtta. Mõtle, kuidas oma olukord meeldivamaks muuta.

Elu võib olla karm, kuid ei tasu seda ise veel hullemaks teha. Mida varem sa aru saad ja tunnistad, mis toimub ja suudad kontrolli võtta, seda vähem sa hiljem kannatad ja kahetsed.

Meenuta, milline olid sa ise suhet alustades

Naised on valmis rohkem ümber orienteeruma ja minema uude suhtesse kui mehed, seetõttu võib juhtuda, et kaotatakse oma tõeline mina. Võid unustada, et olid kord iseseisev elu nautiv naine.

Nüüd on aeg tagasi vaadata. Ehk on sul sõpru, kes võivad nõu anda, sest sageli ei pööra sa pöörases armumise faasis sõprade asjakohastele märkustele oma väljavalitu ega enda muutumise kohta tähelepanu.

Suhtlusaltid inimesed tulevad lahkuminekust paremini välja ning sõbrad nende ümber annavad taas jõudu ja teevad su olemise lihtsamaks.

Parim partner on inimene, kes ka endale meeldib. Leia enda sees see inimene üles ja sa näed, et partneri valik muutub lihtsamaks. Miks see nii on? Sest sellisel juhul järgned sa inimesele, keda arvad väärivat.

Pane paika märksõnad uueks suhteks

Hirm suhete ajaloo kordumise ees takistab paljudel uusi suhteid nautimast, kuid sa võid tehtud vigu vältida, mõeldes läbi tehtud vead. Tee nimekiri, mida ootad kindlasti oma uuelt partnerilt.

Tee kindlaks, mis sind eelmises suhtes häiris, mis tegi haiget jne. Alusta lauseid nii: “Ma ei lähe kohtama mehega, kes keeldub minuga rääkimast tulevikust, kes paneb mind rumalana tundma, kellel pole iial aega jne.”

Parim partner on see, kes jagab sinuga sinu väärtusi. Kui pead käituma vastupidi oma tunnetele, siis võimalus temaga õnnelikult koos elada on nullilähedane.

Jäta meelde, et lihtsam on olla alguses oma valikutes kriitilisem, kui püüda pärast muuta inimest, kellega oled juba pool aastat koos olnud ja kui oled tema vigadele läbi sõrmede vaadanud.

Usu, sinu jaoks on olemas keegi palju õigem

Esimese sammuna siinkohal peaksid uskuma, et see tõesti nii on. Pole õige kaotada lootust ning ära lase end heidutada sõbrannade halakoorist, et normaalsed mehed on juba kõik ära võetud.

Ära lase mitte toimival suhtel oma eneseusku kõigutada. See ei tähenda, et oled partneri valikul lootusetu — me kõik näitame end alguses paremast küljest.

See tähendab, et kui ilmnevad esimesed ohumärgid, valid lihtsamana näiva tee — ignoreerid neid. Suhtes õnnetu olles tähendab, et sa pole piisavalt kiiresti eelmisest õnnetust suhtest välja tulnud.

Ära looda, et oled uues suhtes kohe õnnelik

Põhjus, miks satutakse taas ja taas kehva suhtesse — loodetakse, et uus toob kaasa kohese rõõmu. Loodetakse, et vanast suhtest lahkudes ollakse kohe valmis uut nautima.

Viga on aga see, et sa ei anna endale võimalust õnne leida. See on nagu maja renoveerimine — enne on vaja kogu vana kraam välja viia.

Õnn ei pea sattuma su teele järgmisel päeval pärast lahkuminekut. Anna endale aega, naudi ennast ja küll see õige välja ilmub. Tavaliselt kõige ootamatumal ajal. Kui suudad ennast nautida, siis kaob sinu ümbert ka masenduse aura, mis just ligi ei meelita.

Kohtumine ja flirt uute meestega on seda lahedam, mida vähem sa olnu pärast pead vaevad. Rahulolevana suudad ka inimesi nautida just sellisena, nagu nad on.

Ja hoolimata kõigest on suhted ühed edasiviivamad jõud meie elus. Suhted on meie elu parim osa.

Allikas: dailymail