Väga suure tõenäosusega röövis suhe sult suure osa su vabast ajast ja võid tunda end nüüd üksikuna. Sa oled harjunud, et te veetsite palju aega koos ja olid sattunud mugavustsooni. Südame terveks ravimine ja elu taas armastama õppimine võtab aega, aga see on täiesti normaalne.

Oluline on, et täidaksid nüüd kogu oma vaba aja asjadega, mida Sina tahad teha. Naudi neid asju, milleks sul kunagi tema kõrvalt aega ei olnud ja võta vallalise elust maksimum. See saab olema lõbus, me lubame!

Ära proovi kohe uuesti suhtesse minna. Iga inimene vajab peale lahkuminekut leinaperioodi, et kellestki päriselt üle saada. Kahjuks see ei juhtu üleöö. Anna endale aega, et suhtest üle saada, mitte ära aja asju kellegi teisega veelgi keerulisemaks. Selleks pole vajadust ja see pole aus, sest sa pole veel oma eksist üle saanud.

Hoia positiivset suhtumist ja keskendu iseenda armastamisele. Need kaks on väga olulised!

Iga murtud süda suudab aja jooksul terveneda ja enda arendamisele keskendamine kiirendab seda. Õpetame sulle, kuidas oma lõppenud suhtest lahti lasta ja iseendaga tugevam suhe luua. Sa tunned end varsti nii palju paremini! Sa oled iseseisev naine, kes ei vaja meest, et elada täisväärtuslikku ja õnnelikku elu. Sa saad hakkama!

Siin on mõned soovitused, millega kohe algust teha:

1. Ära vaata vanu pilte teist kahest

Kui sa vaatad pilte, kus te mõlemad olete koos õnnelikud, hakkad teda veelgi rohkem igatsema. Mõtled teie ühistele headele aegadele ja sul tekib suur soov temaga ühendust võtta ning suhe ära lappida. Tegelikult peaksid seda vältima!

Siiski, me ei usu, et peaksid need pildid üldse minema viskama, sest need on tegelikult ju ikkagi mälestused, mis on sulle kallid. Mõtle neid tulevikus vaadates, kui ühele peatükile oma elus, mis on tänaseks lõppenud. Aga ära vaata tagasi, kui sa pole veel võimeline tulevikku vaatama.

2. Ära külasta ta sotsiaalmeedia kontosid

Ära jälita teda Instagramis ega Twitteris, et teada, millega ta praegu tegeleb. See teeb sulle ainult veel rohkem haiget, sest on väga suur tõenäosus, et näed sealt ka asju, mida sa näha ei soovi. Näiteks, äkki tal on uus tüdruksõber? Parem on hoida eemale!

3. Leppige kokku periood, mil te teineteisega ei suhtle

Peale lahkuminekut on parim, kui te eksiga mõnda aega enam omavahel ei suhtle. Vahet pole, kas teie lahkuminek on vaid ajutine või otsustasite suhte igaveseks lõpetada, oluline on vältida teineteisega suhtlemist ja seda vähemalt kuu aega. Kui soovid edasi liikuda ja oma südame terveks ravida, võid seda perioodi ka pikemaks venitada. Mida kauem te teineteisest eemale hoiate, seda rohkem harjute, et te ei ole enam koos.

4. Otsi endale uued hobid või taaselusta vanad

Kasuta oma vaba aega, et avastada, mis sulle tegelikult meeldib või hakka tegelema mõne asjaga, mis sulle varem väga meeldis. Õpid nii uusi asju ja oled produktiivne, tehes asju, mida sa naudid.

Selleks, et avastada, mis sulle teha meeldib, proovi erinevaid kursusi. Võid iga nädal midagi uut ette võtta. Näiteks proovi maalimist või tantsimist.

5. Loo endale uus rutiin

Praegu oled sa veel harjunud vana rutiiniga, mis sul suhte ajal oli. Loobu sellest ning loo endale uus ja tervislik rutiin, mis su elu paremaks muudab. Näiteks, muuda oma menüüd ja toitu edaspidi rohkem puu- ja köögiviljadest ning hakka iga nädal trenni tegema. Tee seda iseenda heaks!

6. Õpi armastama iseendaga veedetud aega

Nüüd, kui oled kaunis vallaline naine, on oluline õppida nautima ka iseenda seltskonda. Mine naudi tassikest kohvi, loe mõnda uut raamatut või mine üksinda reisile. Võta seda kui endaga väljas käimist!

Oluline on armastada end enne, kui keegi teine sind armastab. Mine välja ja ole enesekindel! Õpi iseennast paremini tundma ja võta see aeg peegeldamiseks. Mõtle sellele, mida sa elult ootad, millised on su eesmärgid ning mida sa eelistad oma tulevase partneri juures näha ja mida mitte.

7. Jäta aega ka sõpradega kohtumiseks

Kogu see aeg, mis sul nüüd vabanes, loob võimalused ka rohkem sõprade ja pereliikmetega kohtumiseks. Minge tüdrukutega linna peale, veetke koos kvaliteetaega ja naerge! Naermine on parim ravim.

Su sõbrad on sinu jaoks alati olemas ja aitavad sul kõigega hakkama saada. Nad teavad sind kõige paremini ja on kursis sellega, mis sind rõõmustaks. Sõbrad on elu oluline osa.

8. Ära kiirusta kohtingutel käimisega

Kui tunned, et oled valmis taas kohtingutel käima, siis tee seda, aga ole kindel, et oled valmis liikuma edasi ja sa ei tee seda lihtsalt seetõttu, et kardad üksi olla.

Allikas: YourTango