1. Ära alaväärtusta ennast meeste ees.

Ilma endale sellest aru andmata on osadel naistel kalduvus end alaväärtustada, sest nad usuvad, et ei ole piisavalt head (enesehinnangu ja enesekindluse puudus).

Probleem seisneb aga selles, et enese alaväärtustamisega tõmbad sa ligi toksilisi inimesi (manipulaatoreid, enesekeskseid jne)

Ära unusta, et mehed kohtlevad sind alati nii nagu sina ise ennast kohtled!

2. Ära ürita teha kõike, et mehele meeldida.

Kui sa tegutsed sellepärast, et kardad teda pahandada, siis ühel hetkel ütled sa endale kindlasti: “Pärast kõike, mida ma tema jaoks tegin, jättis ta ikka mind maha!”

Austa ja rahulda kõigepealt enda vajadusi enne, kui sa hakkad iga hinna eest mehe heaolu eest hoolitsema.

3. Manipulaatoritest mehed huvituvad naistest, keda on lihtne kätte saada, kes end ruttu avavad.

Ära ava kogu oma südant esimesel päeval. Tee asju pisitasa ja ära paljasta kohe kõiki oma saladusi. Eriti juhul, kui sa leiad, et ta on ju niiiiiiiii ilus ja sa tahad teda iga hinna eest endale! Ja isegi kui sa oled veendunud, et just tema ongi sinu unistuste prints valgel hobusel.

Ära paljasta talle oma nõrku külgi ja oma tunnetest räägi talle pisitasa.

4. Ära muutu ka sõltuvaks, ära jää mehega, kes sinu vastu ükskõiksust välja näitab ja kes teie suhtest ei hooli.

Üks väärtuslik nõuanne: lükka oma elust kõrvale kõik mehed, kes ei taha end sinuga tõeliselt siduda. Näiteks mees, kes elab edasi oma minevikus ja on siiani armunud oma endisesse naisesse.

Ära ole ainuke, kes teie suhte nimel pingutab. Selle jaoks, et üks suhe kestaks, on vaja, et kaks partnerit investeerivad ja otsivad koos nii personaalset kui ühist õnne.

Manipulaatoritega on suhe alati ühepoolne ja need suhted on vajalikud ainult nende endi huvide täitmiseks.

5. Ole õnnelik juba ENNE.

Ära kanna kohe kogu oma õnne üle mehele, kellega sa koos elad. Sinu elukaaslane ei pea olema kogu sinu eluõnne sünonüüm, vaid ta peab olema üks õnne põhjustest.

Kui sa sõltud täiesti oma kaaslasest ja vajad teda, et ennast hästi tunda, kui idee üksi olemisest tekitab sinus hirmu, kui sa kardad, et ta su maha jätab, siis see ei ole armastus vaid emotsionaalne sõltuvus ja teie suhe on juba ette lõpule määratud.

6. Armasta iseennast ENNE teise inimese armastamist.

See on kahtlemata parim viis, kuidas saavutada õnnelikku ja püsivat suhet ning vältida manipulaatorite kätesse sattumist.

7. Ära muutu kellekski teiseks ja ära mängi mingit rolli sellepärast, et mehele meeldida.

Ole kohe algusest peale sina ise täpselt sellisena, nagu sa oled. Ära tee seda viga, mida paljud naised teevad, ehitades üles mingi isiku, kes nad ise ei ole. Ole sina ise igas olukorrast, see on võti, mis aitab leida sellist meest, kes sulle sobib ja kellega sa saad üles ehitada normaalse ja püsiva suhte.

8. Kontrolli, milline su suhe on.

Kas kõikide soovid ja vajadused on rahuldatud?

Ära näita välja liiga suurt armastust, sest kui sa peaksid sattuma manipulaatori otsa, siis talle valmistab ainult suurt naudingut, kui ta saab sinu tunnetega mängida.

9. Sa ei tohi taluda koduvägivalda ükskõik millises vormis.

Sa ei tohi leida vabandusi sellisteks tegudeks. Kui sa kohe selgelt oma arvamust välja ei ütle, siis kordub see stsenaarium uuesti.

10. Ära usu, et kõik suured võrgutajad on romantilised mehed…

Ära usalda liiga mesise suuga mehi, kes oma sõnul oskavad naistega ümber käia. Sa võid leida mõne sellise mehe, kellel on hea süda ja kavatsused, aga enamik neist on manipulaatorid, kes tõmbavad kaitsetuid printsesse endale ligi.

Kuidas teada, et tegemist on õige inimesega?

Vastus on üsna lihtne:

Sa oled leidnud endale õige inimese, kui sa tunned, et oled temaga õnnelik. Sellest hetkest, kui sinu vajadused on rahuldatud. Sellest hetkest, kui sa tunned, et võid läbi selle suhte väljendada oma tõelist isiksust ja sa oled loomulikult sina ise. Sellest hetkest, kui sa tunned end temaga usalduslikus suhtes.

Jaluta aga kohe minema, kui keegi paneb sind endas kahtlema, kui ta takistab sul midagi teha või oma arvamust avaldada, kui komplimendile järgneb kriitika, kes heidab sulle ette enesekindluse puudust, kes muudab su õnnetuks ja kes lisaks kõigele väidab, et ta sind armastab.

Allikas: Kodused Lood