eHarmony kohtingueksperdid väidavad, et sinu profiilil olev sind iseloomustav jutt mängib siin olulist rolli ja paljud vallalised kipuvad seda alahindama. Uuringu järgi kirjeldavad 47% mehi ja 36% naisi end kõigest 25 sõnaga või isegi vähemaga. Sellega aga jätad end võimalikest võimalustest ilma, sest ei too esile oma parimaid omadusi ja su potentsiaalne partner ei pruugi sind märgatagi.

Lisaks soovitatakse vallalistel ka teistega suheldes rohkem otsekohesed olla ja proovida jätta ennast meeldejäävamaks. Alustades vestlust sõnadega “hei” või “kuidas läheb”, mõjud igavana, sest selliseid sõnumeid saavad nad väga sageli. Kui su kiri on liiga lühike või tavapärane, saad sa 35% väiksema tõenäosusega vastuse. Mõtle välja midagi huvitavamat.

Kolmandaks, kuigi ilu peitub vaataja silmades, peaksid ka oma fotosid hoolikamalt valima, mõeldes läbi, mida sa piltidel kannad ja millise nurga alt on pildid tehtud. Tinderi mõte oli lasta inimestel piltide järgi otsustada, kas sa paistad neile huvitav ja mida rohkem fotosid sa kasutad, seda suurem on tõenäosus, et keegi sulle ka kirjutab.

Huvitavad faktid: naised, kes kannavad vähemalt ühel oma fotol päikeseprille, köidavad mehi rohkem ja mehed, kes väljendavad end romantilisel viisil, on ka teistest edukamad.

Muidugi ei tasuks kasutada ka grupipilte, sest sel juhul on keeruline mõista, milline oled sina seal fotol. Tuleb välja, et see on üks tüütumaid harjumusi, mis Tinderi kasutajatel on.

Ära kasuta ka liiga vanu fotosid ja tee kindlaks, et su nägu ja keha on näha. Võimalda inimestel näha tõelist sind.

Lugejad, jagage ka oma kogemust veebist kaaslase otsimisel — kuidas läinud on? Mis toimib ja mis kindlasti ei toimi?

Allikas: Daily Mail