Milliste meeste suhtes tasub ettevaatlik olla?

1. Mees, kes saadab ainult sõnumeid, aga ei helista mitte kunagi

Kui mees sulle ainult sõnumeid saadab, siis ei võta ta sind tõsiselt. See on üks tema vahenditest, mille abil sind endast teatud kauguses hoida. Helistamine tähendaks juba natuke teist suhtlemistaset, lähedasemat ja isiklikumat, aga see pole tema eesmärk. Helistades ja rääkides on kuulda hääle muutust ja muid kavatsusi reetvaid pisiasju. Videokõnede puhul on näha isegi näoilmes toimuvaid muutusi.

Tavaline tekstisõnum aga ei anna mitte midagi edasi ja kui tegemist on mehega, kes sinust tõsiselt ei huvitu, siis ta isegi ei hakka su sõnumile esimese asjana vastama. Ta vajab ju aega, et mõelda välja, mis talle kasulikum on.

2. Ta läheb hästi ruttu isiklikuks

Juba tutvuse alguses hakkab ta rääkima teie ühisest tulevikust, laste nimedest jne. Sina aga ei tea veel isegi tema perekonnanime. Ta avaldab sulle tuliselt armastust peale paaripäevast tutvust. Tavaliselt mehed nii ei käitu ja ta teab seda, sest tema suus pole nendel sõnadel mingit tähendust. Ta võib neid öelda sulle või ükskõik kellele teisele, vahet ei ole. Kõige sellega üritab ta ainult sinu usaldust võita ja sind voodisse meelitada.

3. Ta vaatab kogu aeg teisi naisi

Ja teeb seda alati. Vanast harjumusest. Sind häirib see. Loomulikult on tal selleks õigus, täpselt samamoodi nagu sinul on õigus teisi mehi vaadata. Üldse on täiesti loomulik vaadata ilusaid inimesi. Aga mõnede inimeste puhul on see haiglane või siis tahab ta sind selle abil meelega armukadedaks ajada või ennast veelgi mehelikumana näidata. Kuidas ka ei ole, kui ta seda kogu aeg teeb, ei võta ta sind tõsiselt ja on avatud teisteks suheteks.

4. Tema ümber on pidevalt teisi naisi

80% tema sõbralistist on naised. Iga kord, kui te väljas olete, tervitab ta igasuguseid naisi ja tema tutvusringkonnas on neid väga palju. Ta ei piirdu üksnes tavalise tervitusega, vaid viskab nalja, pilgutab silma, puudutab käega nii, et olukord natuke häirivaks muutub. Kuula oma südant, kui sul on tunne, et midagi on valesti, siis ilmselt on selleks põhjus.

5. Tal on halb kuulsus

Kui tal on naistemehe kuulsus, siis ilmselt on neil juttudel põhi all. Isegi, kui temal endal on alati loost oma variant. Kui su sõbrad sind tema eest hoiatavad, siis võta neid kuulda. Ära raiska oma aega sellise mehega, kes pole su usaldust väärt.

6. Ta ei ole sulle oma lähedasi tutvustanud

Oma eraelu ta sulle ei avalikusta. Ta ei ole sind tutvustanud oma lähedastele ega sõpradele. Ja teda ei huvita ka sinu lähedastega kohtumine.

7. Ta räägib üsna ähmaselt ega anna selget vastust

Kui te plaane teete, siis ei anna ta sulle otsest vastust. Ikka on see nii, et "no eks näeme ja vaatame" või siis, et ta ei saa kohe vastata. Sa ei saa temaga arvestada. Ta tühistab plaane ja ei pea oma lubadustest kinni. Peab teisi asju ja inimesi sinust tähtsamaks.

Allikas: Kodused Lood