Nad ei sosista meile hellusi kõrva, nad hammustavad meid valusasti, rebivad ja muljuvad meid kallihinnalistel linadel, nad ei hooli sellest, kas saame kätte oma kohustusliku orgasmi või ei. Pärast kõike seda keeravad nad meile ülima rahuga selja ning uinuvad ühe hetkega (mis on teatavasti suurim solvang, mida mees naisele teha saab, kui mitte arvesse võtta fraasi: „Kallis, sa oled vist pisut juurde võtnud” …) Lihtsalt õudne!

Kui aga tõsiselt rääkida, siis teevad armastuselooži sattunud naised kohati isegi rohkem vigu ja taktitusi kui mehed. Meil on rumal harjumus teatada tervele maailmale, kui meile liiga tehakse — nagu kanad, kes oma kuudis näljast rebast on märganud.

Meie armsamad aga vaikivad delikaatselt. Noh, mitte just päris delikaatselt. Nad lihtsalt vaikivad. Sest korraldada skandaali sellepärast, et naisuke tõmbas keelega üle ta kõrva, mitte aga ei suudelnud naba, või nimetas „kassikese” asemel hoopis „öökulliks”, on terve mõistusega mehe jaoks lihtsalt idiotismi tipp. Nimetagu või hernehirmutiseks, peaasi, et ei segaks naudingut!

Meie aga usume siiralt oma seksuaalsesse laitmatusse — seda usku soojendab salamisi veel vastava elundi puudumine, mida on tarvis partnerile esitada nii-öelda valmiskujul kasutamiseks. Mida ka feministid ei räägiks — naised on alati seksiks valmis. Ja võimalik, et just sellepärast tegelevad sellega nii oskamatult.

Selleks, et kasvõi veidi seda kahetsusväärset olukorda parandada, on alljärgnevalt kõigile huvilistele ära toodud voodiliikluse reeglite kogumik — spetsiaalselt naiste jaoks.

ESIMENE REEGEL

Võimalik, et see kõlab kummaliselt ja isegi naeruväärselt, kuid mehed armastavad, kui neid armastatakse. Neil pole ka midagi selle vastu, et neid imetletakse. Ja võimaluse korral — siiralt. Seetõttu, enne kui keerutada oma elukaaslase ees pepuga, mis kaetud nappide pitsidega, ning nõuda komplimente nende poolläbipaistvate tükikeste suhtes, ära unusta pööramast tähelepanu sellele, et ka sinu mehel on püksid jalas. Võib-olla mitte nii väljakutsuvad, ometi ehk väärivad needki häid sõnu, nagu muide ka tema lai rind, musklis käed, sirged jalad ja kõik muu.

TEINE REEGEL

Aksioomi, et „mees on EELKÕIGE kohustatud naudingut valmistama naisele ja alles seejärel enese eest hoolitsema”, on targad naised juba ammu ajaloo prügikasti visanud. Ja teate miks? Sest nad ei taha ise sinna sattuda.

Voodi on vabatahtlik värk. Ja kui teid seal juba kaks on (loodame, et mitte rohkem), siis ilmuta tundlikkust ja valmista naudingut oma partnerile. Omakasupüüdmatu teenindamine saab tingimata tasutud (see on garanteeritud), ometi ära mingil juhul välja näita, et ootad kiiret võla tasumist. Vastasel korral ei soovi ükski mees maailmas osa võtta lõputust jahist sinu tujuka orgasmi järele.

KOLMAS REEGEL

Ära püüa endast kujutada sekspommi. Kui just su partner seda spetsiaalselt ei palu. Pole midagi rumalamat täismõõtudes täiskasvanud naisest, kes on enda ümber sikutanud mustad paelad, nahast maski võijänkusaba. Nähes sinu armetuid ebaprofessionaalseid katseid kujutada endast pornotähte, ei suuda vaesed mehed kuidagi oma erektsiooni säilitada.

Seetõttu käitu täiesti loomulikult. On sul valus? Ebamugav? Räägi sellest ilma häbenemata. Ära vaiki kui partisan (kuid ära ka kisenda), kui sul on hea. Pea meeles, et õigel ajal öeldud „ma armastan sind” on mehele palju rohkem vajalik kui teatraalsed karjed, mis signaliseerivad pigem naabritele, kui vahva teil selle inimesega koos on olla.

NELJAS REEGEL

See, mis erutab sind, ei pruugi üldsegi meeldida temale. Näiteks on suurel osal meestest rinnanibud täiesti tundetud (paljudele on nende puudutamine absoluutselt ebameeldiv), samuti kõrvad ja muud üksildased kohakesed, mis on nii tundlikud naistel. Seetõttu, selle asemel, et tulutult püüda oma partneri kõrvu küljest hammustada, keskendu parem peamisele kiiruste hoovale. Noh, sa saad ju aru… Ja veendud ise, kui kuulekalt ja praktiliselt häireteta see agregaat töötab!

VIIES REEGEL

Ära vaiki. Ja ära solvu, kui kallim vaikib. Saa aru, et leidnud end kahekesi koos elusa alasti naisega, tunnetab mees sellist vastukäivate emotsioonide tormi, et seda sõnadesse valada pole tal lihtviisiliselt võimalik. Kujuta endale ette lõõgastavat kehamassaaži, sinu juukseid sõrmitsevad hellad käed, sulle kingitakse tuvimunasuuruse briljandiga kihlasõrmus, sinu seljal nööbitakse kinni kaunis kleit ning sind söödetakse kõige maitsvamate kookidega, mis üldse ei lisa kaalu. Ja kõik see toimub samaaegselt. Kas sa oled siis sel hetkel valmis ütlema midagi mõistlikumat, kui „mmmm…”? Nii et ära siis mehelt võimatut nõua. Parem on, kui ütled seda, mida kuulda tahad, ise. Kusjuures valjusti. Oma kallimale.

KUUES REEGEL

Karm seadus nõuab, et mees, lõpetanud voodis oma missiooni, pühendaks kasvõi mõned minutid veel täielikult oma kallimale. Sinu iludus aga uinus rahulikult, niipea kui ta juhm pea patja puudutas. Valmis — norskab häbitult, ise õndsalt naeratades ning üldsegi mitte muretsedes selle pärast, et sul on halb ning sa tunned end üksikuna. Milline kaabakas!

Tõepoolest kaabakas. Aga ega sinagi end paremini üleval ei pea. Vaene poiss on nii väsinud, nii ära kurnatud! (Püüa ise teha kätekõverdusi kasvõi paar korda. Eks ole raske? Tema aga tegi seda palju kauem ning ei palunud treenerit oma fitness-programmi muuta).

Kui sa aga ilmtingimata tahad temaga otsekohe pärast armatsemist suhelda, too talle parem köögist midagi kerget joogiks ning rasket suupisteks. Ning ära keri lõputuid tüütavaid monolooge.

See aga, et tunned end üksildasena, on täiesti normaalne. Ka sinu sõbral, kui ta nii nutikalt uinunud poleks, oleks samuti üksildane tunne olnud. Absoluutselt kõik loomad tunnevad pärast suguakti nukrust. Seda märkasid juba vanad roomlased (Omne animal triste post coitum), nemad aga juba tundsid voodietiketti.

Seepärast ole tubli ning lõpeta kaebed, nuuksed ja kapriisid. Võta kallimal ümbert kinni ja jää ka magama. Ta on ju su kõrval — usaldav ja kaitsetu nagu kutsikas. Sa kuuled ta hingamist. Kas mitte see polegi õnn?