Kui sind on reedetud, on täiesti normaalne, et pole enam nii lihtne kedagi usaldada — ühtlasi võib juhtuda, et hakkad süüdistama iseennast. Miks sa aru ei saanud, et sind petetakse? Kas olid selle kuidagi ära teeninud? Veel hullem on see, kui keegi sulle närvilist olekut ette heidab.

Aga kes meist ei tunneks end kauge ja külmana, kui teda pole pikka aega armastusega soojendatud? See, et inimene tahab mõneks ajaks kohtamisest ja intiimsustest tagasi tõmbuda on täiesti arusaadav — tõsi, on neid, kelle meelest on parim viis südamevalust ülesaamiseks n-ö “uuele ringile minemine”, kuid sugugi mitte kõik meist pole loodud kohe eluga edasi liikuma, uskudes, et riskid pole seda lihtsalt väärt.

Seksist hoidumisest räägitakse meie ühiskonnas rohkem kui selle otsimisest, ometi on palju inimesi, kes on teinud sellise valiku nagu sina, otsustades intiimsuhetest tagasi tõmbuda.

Ehkki kõik tunnevad end uues suhtes esimest korda voodisse minnes haavatavana, on sinu enesekindlus eriti tugeva hoobi saanud — siin aitab professionaalne nõustamine või rääkimine lähedaste sõpradega. Võid üllatuda, kui head nõu sõbrannad siinkohal anda oskavad — kindlasti pole sa ainus, kes on end uue mehe käte vahel ebakindlalt tundnud.

Üks äärmiselt oluline punkt on aga potentsiaalse uue kallimaga rääkimine — kui ta kohe ära ehmatab, siis pole ta sinu aega, tundeid ja pühendumist väärt. Kui ta on väärt kaaslane, on ta valmis ootama ja sind toetama. Kes teab, ehk püüab ta olla topelt hea mees, näitamaks sulle, et võid tema peale kindel olla. Kui leiad kellegi, kes on valmis sinuga mõned kuud vaid kaisutama, suudlema, käest kinni hoidma ja kaisus magama, oled peagi valmis ka täisväärtuslikuks seksuaaleluks.

Allikas: Daily Mail