Sinu peamine stressiallikas on töö ja lapsed

Kui sa mõtled oma abielu ja probleemide peale, siis kui esimene asi, mis sind väsitab, on su töö ja/või lapsed, siis see on tegelikult hea märk. Kui esimeseks stressiallikaks oleks sinu kallis abikaasa, siis see on palju halvem märk, sest sel juhul see tähendab, et sa oledki väsinud inimesest, kellega sa kunagi ammu õndsas armastuses abiellusid. Kui aga sinu elu teevad raskeks olmeprobleemid, siis see tähendab, et oma armusuhet saaksite siiski päästa.

Teie vastastikune austus on säilinud

Isegi kui teil on ilmnenud suured probleemid ja teie abielu ei ole üldse enam seesama, mis enne, siis te ikkagi austate teineteist ja käitute omavahel olles normaalselt, mitte ei karju teineteise peale. See näitab, et teil on lihtsalt probleemid, ja neid on ju tegelikult alati võimalik lahendada kui tahe on piisav.

Te olete oma lastele head vanemad

Muidugi ei tohiks kokku jääda ainult laste pärast, sest kui te kogu aeg kaklete ja olete ainult laste pärast koos, siis see abielu enam kaua ei kesta, ühel hetkel lähete ikkagi lahku ning lastele jäävad hiljem veel koledad mälestused tülitsevatest vanematest. Kui aga te tunnete, et suudate oma jamasid lahendada, siis see võib olla üks teid motiveerivatest teguritest.

Te olete mõlemad valmis lahendama oma probleeme

Olete mõelnud, et ükskõik mis juhtub ja teie teele ilmub, te saate sellega hakkama? Ehkki praegu seisate vastamisi õudse kriisiga, siis suure armastuse ja pühendumusega võite sellest üle saada. Minge nõustaja juurde, meenutage, mis teid suhte alguses pani teineteisse armuma ja hakake uuesti kohtingutel käima. Kõik on veel võimalik!

Allikas: YourTango