Ja sa ei mõista seda. Sinu arust on ta suurepärane, ta meeldib sulle, sulle meeldib temaga koos aega veeta ja kuidas tema siis sama ei tunne?

Aga kuidas temast siis nüüd üle saada?

1. Mõista, et potentsiaalne suhe tundub alati ilusam kui reaalsus

Ükskõik, mida sa endale ka ette ei kujutanud, tegemist on kõigest fantaasiatega. Ja me ei arva nüüd, et sa ei saagi kunagi sellist suhet, aga temaga tõenäoliselt küll mitte. Miks? Sest mees, kes on valmis looma sinuga armastust täis suhte, pole kindlasti see, kes lahkub enne, kui sind päriselt tundma õppida jõuab.

Õige mees sinu jaoks on keegi, kes tahab sinuga koos olla. Ta on selle nimel kõigeks valmis ega jäta sind mingi nõmeda vabandusega, miks ta sind enam näha ei taha.

2. Kõik inimesed ei sobigi kokku

Ma tean, et see tundub isiklik ja hakkad arvama, et sul on midagi viga ning võimalik, et lähed missioonile, mille eesmärgiks on saada teada, mis see on ja proovid seda tema nimel parandada ning ta tuleb ja anub sind ühel päeval tagasi. See on naeruväärne, sest temal on sellest kõigest jumala ükskõik. Kui sa pead ta nimel nii palju vaeva nägema ja ennast muutma, siis ta pole lihtsalt sinu jaoks loodud.

Paraku pole armastus alati hooliv ja aus. Kui sa ei meeldi talle sel viisil, ei muuda seda miski. Aga sa pead uskuma, et ainus, mida see tähendab, ongi see, et ta pole su jaoks õige ja see on tegelikult hea, sest nüüd võid vabalt minna ja leida kellegi, kes on. Kellegi, kes hindab sind ja mis veelgi olulisem, tahab päriselt sinuga koos olla.

3. Hoia temast eemale

Tänapäeval, kui meil on olemas sotsiaalmeedia, on inimeste elust niigi raske kaduda ja kuidas siis unustada kedagi, kelle profiile sa pidevalt kontrollimas käid?

Sa pead olema tugev! Sa pead temast nii füüsiliselt kui ka vaimselt eemale hoidma, sest mida rohkem sa ta peale mõtled, seda hullemalt end tunned. See lihtsalt on nii.

Eemalda ta sõbralistist, karista end, kui jälle tema pilte vaatama lähed (näiteks sunnid end iga kord pärast jooksma minema) või lihtsalt mine kuhugi pikaks nädalavahetuseks või isegi terveks nädalaks. Reisimine võib praegu sulle väga hästi mõjuda.

4. Vaata tagasi roosade prillideta

Jah, sinu arvates oli ta suurepärane ja nii seksikas ja vaimukas ja… Aga ta on tegelikult kõigest inimene ja me garanteerime sulle, et kindlasti on ka tal oma halvad küljed. Seega, kui sa ta peale mõtled, keskendu nendele külgedele.

Unusta roosad prillid ja vaata teda nii nagu ta päriselt on ning keskendu kõigile neile asjadele, mille tõttu teie suhe ei oleks pikas perspektiivis niikuinii toiminud.

5. Sa ei tea iial, kuhu see kõik viib

Halvad kogemused rajavad meile teed parema tuleviku poole, aga ainult siis, kui me seda ise ka tahame. Nelja seina vahel nutmine ja nukrutsemine ei aita sind. Sa pead proovima olla ka positiivne.

Ära karista end kellegi teise otsuste või vigade või rumaluse pärast. See kõik tähendab lihtsalt seda, et ta pole su jaoks see õige. Võimalik, et ta lihtsalt ei kujuta ette, et ta on sinusuguse naisega või ta on lihtsalt ise seespidiselt katki ega suuda hetkel kellegagi koos olla. Põhjus ei loe. Faktid loevad.

6. Tunne end hästi

Parim ravim halva tuju vastu on teha neid asju, mis sind õnnelikuks teevad. Geniaalne, me teame! Seega, teegi seda, mis sind õnnelikuks teeb, Mine trenni, veeda aega sõpradega, reisi, leia mõni uus hobi. Keskendu sellele, et oled iseenda parim versioon.

Allikas: Thought Catalog