Paarikesed, kes on olnud koos pikalt ja ei ole seni vajanud peale teineteise midagi, jõuavad kindlasti ühel hetkel sinna punkti, kus oleks põnev proovida sekslelusid. Meil kõigil on oma fantaasiad, oleks ideaalne, kui saaksime neid jagada oma partneriga. 

Üks võimalus tutvustada teemat, on küsida partnerilt, kas tema on mõelnud proovida midagi uut magamistoas. Seda võib küsida, kui kallistate diivanil, kui sa loed raamatut või vaatate koos telekat. Ei soovitaks küsimust esitada vahetult enne seksimist, sest see võib panna teda tundma ebakindlalt ja ta arvab, et sa ei ole rahul tema võtetega või ta ei rahulda sind üldse. Sa võid üllatuda, kui palju tal on antud teema kohta tegelikult öelda. Teisest küljest ei pruugi ta olla kindel, millist vastust sa temalt ootad ja vaikib. Tõenäoliselt põrgatab ta küsimuse sinule tagasi, sest sina ju teema tõstatasid.  

See on koht, kus võid öelda, et oled mõelnud teha talle striptiisi ja seejärel massaažiküünlaga erootilist massaaži. Sinu arvates oleks seksikas, kui määriks tema kehale vahukoort ja siis limpsiks seda. Või oleks põnev proovida koos mõnda väikest vibraatorit. Ära unusta, et sekslelu võib olla mis iganes asi või tegevus, mis lisab naudingut teie mõlema voodiellu, vahukoorest käeraudadeni. Nüüd kus sa oled sujuvalt avanud vestluseks ukse, ei tohiks küll keegi olla pettunud või tunda end solvatuna sinu soovist olla veel seksikam ja vastupandamatum naine. 

Valige koos välja toode või tegevus, mis võiks olla teie esimene erutav kogemus. Lihtne on uurida esialgu võimalusi internetist. Koos kaaslasega põnevate toodete otsimine võib olla väga erutav esimene samm sinu uuel erootilisel teekonnal. Internet pakub võimalust tutvuda kasutajate tagasisidega, et saaksid välja uurida eelised ja võimalused erinevate toodete kohta. Sa võid üllatuda kui palju te partneriga üksteise eelistusi ja soove tundma õpite.
Kui olete otsustanud, millist tüüpi toodet eelistate, on aeg otsida hea mainega pood, kuhu saaksid asju lähemalt uurima minna. Paljudes poodides on riiulitel ka tootenäidised, mida on võimalik katsuda ja tööle panna, et saada parem ülevaade nende efektidest ja materjalidest. Väärtuslikku informatsiooni jagavad poes ka müüjad.  

Sinu süda kindlasti taob, kui tutvustad kallimale uusi võimalusi ja enda mõtteid. See võib algul isegi piinlik tunduda, aga see on okei. Naerge koos, seks ei olegi surmtõsine tegevus. Surisev vibraator võib tunduda eriti naljakas, kui esimest korda ta tööle paned ja käes hoiad, kuid kasutades seda intiimsete piirkondade stimuleerimiseks, muutub su naer mõnuks. Peagi vaatad sa oma vana magamistuba kui täiesti uut mänguväljakut.