1. Nad ei hooli, et su juuksed või meik pole täna laitmatud

Usalda meid, nad küll hindavad, et sa näed oma välimuse nimel vaeva, aga ära mõtle üle. Kui mees juba sinuga koos aega tahab veeta, on see seetõttu, et ta tõesti tahab seda teha ja sel pole su välimusega mingit pistmist.

2. Nad ei hooli paarist ülekilost, millest sa meeleheitlikult vabaneda üritad

Meil kõigil on ebakindlused, ka meestel. Nad lihtsalt ei räägi nendest nii sageli kui naised. On täiesti võimalik, et teda isegi ei huvita su ülekilod, vaid ta tahab sinuga koos veedetud aega lihtsalt nautida.

3. Nad ei hooli, kui sa teenid neist rohkem

Või vähem. Või sama palju. Või mida iganes. Mehed, kes on enesekindlad, pööravad hoopis rohkem tähelepanu sellele, kes sa inimesena oled ja millise tunde sa nendega koos veedetes tekitad ning neid ei huvita absoluutselt see, kellena sa parasjagu töötad. Iga mees eelistaks pigem hea südamega naist kui kedagi, kes töötab mõne suure korporatsiooni juhina, aga on seest külm nagu kivi.

4. Nad ei hooli, kui sa kohtingul mõne joogi jood

Täiskasvanud inimestena peaksite ju ise oma piire tajuma ning mehi ei huvita, kui sa end mugavalt tunned ja veinist rohkem itsitama hakkad. Kui sina tunned end tema juuresolekul mugavalt, tunneb ka tema end mugavamalt.

5. Nad ei hooli, millal sa otsustad temaga esimest korda magada

See on tõsi. Olgu selleks siis esimene või hoopis viies kohting, üks on selge: nad teavad juba enne seda kindlalt, kas nad tahavad sind uuesti näha või mitte. Ja kui ta tahab sind uuesti näha, siis küll ta selle nimel juba vaeva näeb.

6. Nad ei hooli, kui sa esimesena sõnumi saadad

Paljud naised arvavad, et nad ei tohiks mehega esimesena ühendust võtta, sest see jätab meeleheitel mulje, aga see pole kohe kindlasti tõsi.

7. Nad ei hooli, milline sa hommikul ärgates välja näed

Mõned naised ei lase mehel enda juurde ööseks jääda või ei jää ise ööseks enne, kui koos on oldud juba mõnda aega. Teised jälle ronivad voodisse paks meigikiht peal, sest nad ei taha, et mehed neid hommikul ilma meigita näeksid. Reaalsus on: mehi see tegelikult ei huvita. Kui ta juba su kõrval üles ärkab, oled sa ta silmis nii või naa ilus.

8. Nad ei hooli, mida sa õhtusöögiks tellid

Loodetavasti ei kehti enam stigma, et naised peavadki sööma nagu jänesed ja seda eriti kohtingutel. Kui sa tahad tellida liha, telligi liha. Ära muuda oma menüüd lihtsalt seetõttu, et temaga väljas oled. Naudi elu!

9. Nad ei hooli, kui sa nende juuresolekul vannud

Olgem ausad, me kõik vannume aeg-ajalt ja kuigi on hetki, mil tuleks keel hammaste taga hoida, siis paar süütut ütlemist ei muuda veel seda, kuidas ta sinusse suhtub.

10. Nad ei hooli, kui sa pole ideaalne

Keegi pole täiuslik. Mitte keegi. Seega, lõpeta muretsemine!

Allikas: YourTango