Need inimesed otsustasid nüüd ausalt suud puhtaks rääkida ja selgitada, mis peitus nende petmise taga ning ole valmis, sest mõned põhjused võivad sind üllatada.

1.Ta ei veetnud oma kallimaga piisavalt aega

“Kaugsuhe. Ma polnud just kõige hoolivam ja tänulik partner. Läksin sõpradega välja ja üks seksuaalselt väga agressiivne tšikk lähenes mulle ning ma läksin temaga koju. Tundsin end pärast kohutavalt. Rääkisin kõik ausalt ära, kuigi ma poleks tõenäoliselt talle iial vahele jäänud. Üritasime küll pärast suhet päästa, aga see lihtsalt enam ei töötanud.”

2. Huvi lihtsalt kadus

“Mul hakkas igav. Ma petsin oma meest kogu aeg ja alati suutsin seda tema eest varjata. Ta ei saanud sellest enne teada, kui ma otsustasin seda enam mitte varjata. Me suhtel polnud tegelikult otseselt midagi viga. Ta kohtles mind hästi, seks oli suurepärane, aga ma lihtsalt ei armastanud teda enam ja ta ei tundunud mulle atraktiivne.”

3. Ma ei armastanud teda

“Ma olin suhtes mehega, kes armastas mind rohkem kui mina teda. Ma olin temaga koos lihtsalt mugavusest ja harjumusest ning mis põhiline, see suhe oli nii lihtne. Ma ei pidanud selle nimel vaeva nägema, sest iga kord, kui ma teda vajasin, oli ta kohal. See polnud tema suhtes üldse aus, aga ma tõesti olin liiga laisk, et suhe lõpetada. Siis ma aga tutvusin kellegagi. Ta ajas mind naerma, esitas mulle väljakutse ja meil oli lihtsalt nii palju rohkem ühist.”

4. Ta ei suutnud ahvatlusele vastu panna

“Sest ma olen seksisõltlane. Jah, see on tõsi. Ei, ma ei pannud ise endale diagnoosi. Ja ma ei hakka ka väitma, et see polnud minu süü. Mul on probleem, isegi haigus või kuidas iganes seda kutsuda. Mul on ka võimalus end muuta, aga ma ei tee seda. Enda kaitseks saan öelda vaid seda, et ma ei suuda vastu panna, kui selline võimalus tekib.”

5. Ta on enne haiget saanud ega usalda teisi

“Ma pole lihtsalt suhte inimene. See pole alati nii olnud, aga kui mu esimesed kaks naist mind petsid ja seda mulle hiljem rääkisid, tekkis tunne, et ma ei saa enam naisi usaldada ja küll nad mind tulevikus taas petavad. Ma siis teen seda parem juba ise.”

6. Seks polnud rahuldust pakkuv

“Meil olid naisega magamistoas probleemid. Suhte alguses ei suutnud me absoluutselt seksile vastu panna, aga lõpuks ei teinud me seda enam kunagi. Proovisime seda küll parandada, aga miski ei töötanud. Seks oli lõpuks lausa kohustus, aga samas tundsin, et mu vajadused pole rahuldatud.”

7. Proovisime võrdsust saavutada

“Mu mees pettis mind esimesena ja ma ei saanud sellest üle, mistõttu tahtsin, et ta end sama halvasti tunneks. Seega, ma petsin teda vastu. Ma ei saa öelda, et ma kahetsen seda või olen selle üle uhke. See oli vale asi, mida teha ja ega ma sellest midagi lõppkokkuvõttes ei saanud.”

8. Tundsin lähedusest puudust

“Mu naine ei näidanud enam välja, et ta minust hoolib ja meie vahel polnud lõpuks enam midagi. Ükskõik, kui väga ma ka ei üritanud, kohtles ta mind rohkem nagu kedagi, kellega ta peab suhtlema. See jõudis punkti, kus ta ei tahtnud minuga isegi seksida. Ma tundsin, et mind ei armastata ega hinnata.”

9. Põgenemine toksilisest suhtest

“Mul oli väga kontrolliv kallim. Ta manipuleeris minuga ja tuli mulle külla ainult siis, kui ta tahtis seksida. Mul polnud luba suhelda sõpradega või ilma temata kuskil käia, mistõttu istusin kodus ja suhtlesin Facebookis vana sõbraga. Kui ta mind enda juurde filmi vaatama kutsus, siis ma läksin. Ma tahtsin end vabana tunda.”

10. Ta armus kellessegi teise

“Olin inimesest, kellega oma kallimat petsin, juba pikka aega sisse võetud ja mulle tundus, et see on seda väärt. Tagasi vaadates, kuigi mu suhe purunes, pean tunnistama, et see oli seda väärt. Mu praegused suhted on kõik vabad suhted, sest nii on lihtsam.”

Allikas: Popsugar