1. Ta ei pinguta enam üldse

Kas alati oled sina see, kes saadab esimese sõnumi? Planeerid kõik teie ühised tegevused? Siis on asjad pahasti ja sellest mustrist on ainult üks viis vabaneda — jäta ta maha!

2. Ta on kohtinguportaalis aktiivne

Kui su sõbranna ütleb, et ta komistas kohtingusaidil kogemata su kallima profiili otsa ja sealt võis lugeda, et härra oli viimati aktiivne viis minutit tagasi, siis on põhjust muretseda. Isegi kui ta ei hängi seal saidil sellel põhjusel, et mingi naine ära sebida, vaid teeb seda sellepärast, et tahab oma enesekindlust boostida, on ka see halb — sa ei taha ju endale nii ebakindlat kallimat?

3. Ta käitub nii, nagu sinu sõpradega aja veetmine oleks kõige õudsam piin kogu maamunal

Muidugi ei pea ta sinu sõpradega iga oma vaba sekundit veetma, aga kuna su sõbrad on sinu jaoks tähtsad inimesed, peaks ta tahtma neid tundma õppida. Kui ta su lähedasi ei austa, siis ära austa ka teda oma armastusega.

4. Ta pettis sind

Vahet pole, kui purjus ta oli. Vahet pole, et see ei tähendanud talle midagi. Selle asemel, et talle andeks anda ja elada edaspidi pidevas hirmus, et ta petab sind uuesti, ütle head-aega. Igaveseks.

5. Tal ei ole ambitsioone

Tüüp, kes ei oska muud kui tšillida ja pidutseda, kes sai ülikoolist eksmati ega viitsi ka tööl käia, ei mõju sulle hästi. Ta kisub sind koos endaga alla. Ära mine kaasa.

6. Ta kontrollib iga su sammu

Tegelikult sa tohid oma sõpradega aega veeta ja sa tohid ka vanni minnes telefoni tuppa jätta. Kui ta kontrollib pidevalt, kus sa oled, kellega sa oled ja mida sa täpselt parajasti teed, siis räägi temaga kõigepealt sellest väga tõsiselt. Kui midagi ei muutu, pole tervislik seda suhet jätkata.

7. Ta tekitab pidevalt sinu jaoks piinlikke olukordi

Kas sa tõesti tahad olla koos kellegagi, kes käitub ettekandjatega inetult ja arvab, et õhtusöögile sinu vanemate juures on parim mõte tõmmata jalga oma vanad dressipüksid? Ilmselt ei taha.

8. Ta nimetab sind avalikult oma tüdruksõbraks ainult siis, kui see talle endale parajasti sobib

Kui ta oma sõprade ees välja ei näita, et teie vahel midagi tõsisemat on, siis ei ole ta ilmselt suhteks valmis. Ta peaks sind uhkusega oma tüdrukuks nimetama — kui ta seda ei tee, siis miks peaksid sa ise teda oma kallimaks nimetama?

9. Ta paneb sind ennast halvasti tundma

Kui ta paneb sind ennast ebakindlalt või saamatuna tundma, siis on midagi väga valesti. Rohkem kui midagi muud peaks su kallim panema sind tundma, et sa oled kõige erilisem ja suurepärasem inimene maailmas. Kui tema sind nii tundma ei pane, siis lase kellelgi teisel seda teha.

10. Säde on kadunud

Kui ikka liblikad on kadunud ja ükskõik kuidas te pingutate, sädet tagasi ei tule, siis on see suhe paraku oma aja ära elanud. Teie mõlema pärast — minge lahku.

Allikas: College Candy