Murdunud süda

Ta süda võib eelmisest suhtest ikka veel murtud olla, aga ta ei räägi sellest ja käitub nagu kõik oleks täiesti korras. Tõenäoliselt on ta valmis taas proovima, aga selja taha jäänud suhe purustas ta.

Trenn ja liikumine

Viimastel aastatel on trendikas olla lihastes, aga jätkuvalt seksikas, mistõttu ka naised tunnevad vajadust sellisena paista. Seega, isegi, kui ta pole nii suur trennisõber nagu trend ette näeb, võib ta proovida sulle siiski sellist muljet jätta.

Saadavus

Naine võib proovida jätta esimesel kohtingul muljet, et ta on viimasel ajal mitme kutiga väljas käinud, isegi siis, kui see pole tegelikult tõsi. Miks? Nad teavad, et meestele meeldivad raskesti kättesaadavad naised, mistõttu nad soovivad ka sellisena paista.

Puhkused

Ta võib sulle öelda, et käis eriti ägedal puhkusereisil, aga võimalik, et tegemist oli lühikese nädalavahetusega mõnda lähedal asuvasse kuurortisse. Ta lihtsalt soovib end huvitavamaks muuta ja kohe kindlasti ei räägi ta sulle seetõttu ka seda, kuidas talle sõbrannade vingumine kõik need päevad täiega ajudele käis.

Katkine pere

Olgu tegemist siis ühe vanemaga, keda tal pole kunagi olnud või ta hoopis ise kasvatab üles last, kelle isa jooksis juba aastaid tagasi minema, võib ta esimesel kohtumisel need teadmised endale hoida.

Söömine

Ta võib väita, et polegi väga näljane ja loomulikult mõtled siis, et tegemist on ühega neist tüdrukutest, kes ei söö mitte kunagi. Tegelikkuses on ta aga kohtingu pärast närviline ja peidab seda väites, et sõi vahetult enne kodust väljumist, aga tegelikult loodab ta meeleheitlikult, et sa ta kõhu korisemist ei kuule.

Vabandused

Muidugi vajab ta sõbranna just praegu teda või tema tädi sattus haiglasse… või ta lihtsalt valetab, et sinuga kohtingult varem pääseda. Kui mehed ütlevad pigem umbmääraselt, et peavad midagi muud tegema, siis naised leiavad mõne hädavale, et end mitte süüdi tunda.

Enesekindlus

Ta võib sulle jätta endast väga enesekindla mulje ja tegelikult on see väga süütu vale. Sa ju ei tahaks, et ta hakkaks esimesel kohtingul sulle hoopis oma vigu välja tooma?

Mõni teine mees

Me ei pea silmas tõsist suhet või abikaasat, aga kui ta käib väljas ka kellegi teisega, siis sina sellest esimesel kohtingul kohe kindlasti ei kuule.

Mõni hull draama

Kui tal on selja taga aastapikkune taastumine näiteks kaotatud vanema või lähedase sõbra tõttu või hoopis kaotatud töökoht, väldib ta sellest rääkimist ja võib proovida jätta mulje, et ta elu on viimastel aastatel olnud täiuslik.

Allikas: Popsugar