Tal on alati olemas vabandus, miks mitte sinuga aega veeta

Loomulikult ei pea te 24/7 teineteise kaisus olema, aga kui tal on huvi veeta sinuga aega ainult hilistel õhtutundidel või voodis, siis on ju asjad halvasti.

Ta kaob pidevalt ära

Kui te olete alles suhte alguses ja mees ei vasta kunagi su sõnumitele ega kõnedele, ilmub tavaliselt välja mõne päeva pärast mõne rumala vabandusega ning suhtleb sinuga ainult siis, kui tema jaoks on mugav, siis sellise mehe peale ei ole üldse mõtet oma aega raisata.

Tema hobid on sinust tähtsamad

Muidugi on väga hea, kui inimesel on hobid ja ta tegeleb mitme asjaga. Kuid kui need hobid tulevad pidevalt teie suhte vahele ja ta jätab kogu aeg ära näiteks romantilisi sööke, et minna sõpradega jalgpalli mängima, siis peaks sinu peas hakkama häirekell tööle. Kas ta on sind väärt?

Ta käitub sinuga halvasti

Kui sa tunned end tema kõrval kehvasti, ta ütleb sulle halvasti ja manipuleerib sinuga, siis sa oled kõvasti paremat elu väärt ning peaksid sellisest suhtest lahkuma.

Ta ei täida mitte kunagi sinu soove

Kõik peab käima tema tahtmise järgi ja sinu soovid ei ole tema jaoks olulised. Teda ei huvita, et sina tahtsid õhtul temaga koos aega veeta. Kui tema ei taha, siis nii ongi.

Allikas: YourTango