Pärast neli aastat kestnud uuringuid ning 120 mehe põhjalikku küsitlemist on ta jõudnud järeldusele, et kuigi monogaamia on ideaalvariant, on suurem osa meestest siiski valmis oma kaasasid petma. Meeste seksisoovid on paraku sellised, mida üks naine rahuldada ei suuda, selgitab ta The Sunis.

"Mehed võiksid oma petmiskihku naistele tunnistada," arvab ta. "Selle asemel, et monogaamiat elu normiks seada, võiksime hoopis tõele näkku vaadata, meeste seksuaalseid vajadusi tunnistada ning loobuda tohutu koorma asetamisest abielupaaridele ja paarisuhetele," kinnitab sotsioloog.

Ta usub, et elu oleks palju lihtsam, kui mehed ja naised suudaksid leppida sellega, et mehe armastus oma naise vastu ei ole seotud tema truudusega ning seks ei ole tingimata parem ega põnevam just selle inimesega, keda sa armastad.

See tähendab, et mees, kes jõuab voodisse teise naisega, ei armasta oma kaasat tingimata vähem. Ta ju rahuldab end pidevalt, vaadates ajakirjadest või internetist teisi kauneid naisi seksimas, kuid see ei tähenda, et tal oleks pornostaaride vastu tugevad tunded. Oh ei! Isased on lihtsalt programmeeritud levitama oma seemet võimalikult paljudele emastele.

Mis tähendab aga seda, et ükski naine ei peaks end süüdistama, kui tema kaasa talle truudust murrab. Naised peaksid endale teadvustama, et partneri kõrvalehüpped ei ole nende süü, nad ei pea topelt pingutama, et partnerit "tagasi" võita, sest nad ei ole teda kunagi kaotanudki. Mees lihtsalt käis korraks end rahuldamas ning tuleb siis tõenäoliselt koju tagasi rõõmsama ja rahulikumana.

Naised, kuidas te sellisesse avaldusse suhtute?