“Aasta aega tagasi tekkisid meil naisega probleemid ja mulle tundus, et ta kohtles mind ebaõiglaselt. Töö juures märkas mu õnnetut olemist minust 20 aastat noorem praktikant, kes üritas psühholoogi mängida ja see õnnestus tal ikka väga hästi.

Ta lohutas mind ja oli igati toeks, pani mind mu oma naist paremini mõistma. Kuid ma olen mees ja mul on vajadused. Ilmselgelt, kuna me kodus naisega tülitsesime, siis sealt ma seksi ei saanud. Mõtlesin, et ei tee ju paha proovida ning lähenesin praktikandile. Selgus, et tal olid tunded tekkinud ja ta oli enam kui rõõmus, et sai neid mulle avaldada ega pidanud enam tagasi hoidma.

Me hakkasime regulaarselt minu kabinetis seksima ja mu elu tegi kannapöörde! Olin igatepidi rahuldatud ja selle tõttu kadusid ka probleemid naisega. Kõik oleks olnud hästi, kui me poleks jäänud praktikandiga vahele meie kolleegile, kes juhtumisi oli mu naise sõbranna.

Praktikant lahkus töölt ja mu naine oli maruvihane. Siiski lubas ta, et andestab mulle. Aga nüüd on sellest möödas juba aasta ja ta pole siiamaani nõus minuga seksima. Ta ütleb, et selline paast on vajalik, et ma õpiksin oma ihasid ümber mõtestama. Tema meelest võiks sellises vanuses juba suuta oma väikemeest kontrolli all hoida.

Minu meelest oleks aeg, et ta mulle andestaks. Ma ei ütle, et ma jookseksin jälle teise naise juurde, aga aasta aega ilma seksita… see pole ka õige.”

Allikas: The Sun