Tom Cruise ja Katie Holmes

Tom pani kõik mängu, kui viis Katie Eiffeli torni tippu romantilisele õhtusöögile ja ulatas talle seal imeilusa sõrmuse. Pisut klišee küll, kuid kes suudaks sellises olukorras “ei” öelda?

Russell Brand ja Katy Perry

Kuidas tegi Russell ettepaneku imekaunile Katy’le? Nad istusid elevandi seljas! Taevas oli ilutulestik… See pole veel kõik. Paar oli Indias ja oli vana-aastaõhtu! Mis saaks olla veel erilisem? Peale Katy jah-sõna loomulikult.

Prints William ja Kate

Prints kinkis Kate’ile oma ema Diana sõrmuse ja seda kõike eksootilises Aafrikas, kus nad kahekesi puhkamas olid. Kuninglikult perelt ei saa ju vähemat oodatagi, mis?

Nick Cannon ja Mariah Carey

Nickil juba fantaasiast puudust ei tulnud. Ta ulatas Mariahile kommisõrmuse, mille sees oli suure teemantiga kihlasõrmus! Huvitav, kui kaua Mariah limpsima pidi, et oma kleepuv kihlasõrmus kommi seest kätte saada…

Seal ja Heidi Klum

Seal ja Heidi on näiliselt üks armunumaid paare, kas pole? Juba laste arv näitab, et neil kahel ei saa teineteisest küllalt. Seal pistis Heidile sõrmuse sõrme enam kui 4 km kõrgusel IGLUS! Väidetavalt ehitati põnev lumemajake just selleks erisündmuseks.

Pink ja Carey Hart

Me kõik teame, kui tugev ja enesekindel naine on Pink, seega ei pane kedagi imestama, et ta ei oodanud, et mees talle sõrmuse ulataks, vaid tegi ettepaneku ise! Ta näitas Carey’le silti “Kas sa abiellud minuga?” kui mees parasjagu mootorrattavõistlusel sõitis. Mees ei peatunud kohe, kuid Pink pööras sildi ümber ja seal seisis: “Ma mõtlen seda tõsiselt.” Mees peatus, paar abiellus ja kõik on õnnelikud.

Allikas: allwomenstalk