1. “Oi, voodis on teie poeg küll tõeline mürakaru!”

Kui mehe vanematega esimest korda kohtud, ei tasuks seksi mainidagi. Üleüldse, enne kui sa pole ta vanematega lähemaks saanud, tee nägu, nagu te poleks veel ühiste linade vahele jõudnudki. Ning isegi kui sa oled oma mehe emaga tõeline sõbranna, püüa seksiteemast eemale hoida. Sa ju ei taha, et mees sinu vanematele räägiks, kus ja millises poosis nende tütrekesel kõige mõnusam on…

2. “Noh, ei tea, millal ta mu ükskord altari ette viib…”

Jällegi, esmakohtumisel mehe vanematega ei peaks pulmad veel teemaks tulema. Nii arvavad kõik, et oled pisut meeleheitel.

3. “Juudid, nalja teete?”

Kui mängus on usk, ei tasu nalja teha. Sinul ja su mehe perel võivad olla täiesti erinevad vaated ja usk on teema, mille üle ei tohiks kohe kindlasti vaidlema minna.

4. “Meil tuleks imeilusad väiksed lapsukesed!”

Iga kord kui sa vihjad laste saamisele, arvavad mehe vanemad automaatselt, et sa oled äkki rase. Kõik vanemad tahavad mingil hetkel ka lapselapsi, aga kui nad liiga vara teemaks võtad, mõjub see pisut ehmatavalt ja nad võivad hakata mõtlema, kas sa nende poega ehk liialt kinni ei seo.

5. “Mina oleks valinud heledama kardina… Siin on jube pime!”

Sind kutsutakse esimest korda külla ja sa kukud kritiseerima? Unusta ära! Igal inimesel on õigus sisustada oma kodu nii, nagu talle meeldib ja kui see sulle ei meeldi, hoia oma keel hammaste taga. Kui hakkad juba mehe emaga sõbrannatama, võid vaikselt vihjata või ise abistada, kuid esmakohtumisel mõjub see pigem ülbena.

6. “Võiks, saaks, peaks, ei tohiks…”

Esmakohtumisel tuleks kõik negatiivsed emotsioonid vaka all hoida. Ole sõbralik ja positiivne, naerata ja räägi nendest asjadest, mis sulle meeldivad. Kui kukud kohe kritiseerima, jätad endast pigem halva esmamulje.

Allikas: allwomenstalk.com