“Ma olen nii-nii perfektne!”
Usu, me tunneme siirast rõõmu, kui jooksed esimest korda üle kümne aasta ja suudad lausa 25 minutit vastu pidada. Kui sulle aga näib, et peaksid hoidma sõpru absoluutselt iga saavutusega kursis, siis eksid. Jäta enda teada, et sul on ideaalne kallim, maailma parim töökoht ja ääretult trimmis keha.

Kõik on kellaajalise täpsusega kirjas, kõik!
Millegipärast näib mõnele Facebooki andunud fännile, et peab jagama iga sekundit enda elust. “Mina poes”, “Mina ja mu parim sõbranna”, “Mina Hesburgeris” on vaid osa tema pildiallkirjadest, mis teiste seinale jõuavad. Loomulikult duubeldab ta seda teavet ka Instagrami. Sest, jumal hoidku selle eest, et keegi peaks mõne "olulise sündmuse" maha magama!

Draama siin ja seal
“Nüüd saan ma lõpuks aru, kes on mu tõeline sõbranna!” Millegipärast leidub neid, kes arvavad, et peavad sotsiaalvõrgustikus klaarima enda arveid. Ikka nii, et võimalikult paljud seda ka näeksid. Armas Facebooki sõber, kui sa tunned, et keegi on sulle tõsiselt liiga teinud, anna sellest talle ainuisikuliselt teada. Jäta meid välja. Aitäh!

Sügavalt solvav postitus
Siin kehtib üks kuldreegel — kui sulle tundub, et sõnum võib kedagi haavata, siis ta seda kohe kindlasti ka teeb. Seega ära jaga artiklit mõnest surnud kuulsusest, et parastada stiilis: “Lõpuks saime sellest ka lahti.” Või ära kiusa Facebookis taga vähemusgruppe. Ürita jääda viisakaks.

Ära “täägi” enda sõprade lapsi
Kui soovid, võid lisada pilte enda lastest. Kui tegemist on aga fotoga, millel poseerib suurem lastekamp, siis küsi alati nende vanematelt luba. See on täiesti arusaadav, kui nad ei soovi enda võsukesi avalikkuse ette vedada. Eriti kui pildil on informatsiooni (näiteks majanumber vms), mis võib järeltulijatele kuidagi kahju teha.

Lõpeta see pidev spämmimine!
Olgu selleks kutse Farmville’iga liitumiseks või tantsupeole. Ühest korrast täiesti piisab!

Looside jagamine
Olgu, sa jagad üht loosi. Võib-olla on sul tõesti vaja uut kehaõli! Kui sõpradele seintele jõuan päeva jooksul juba kuues loos, milles osaled, tekib hirmus tung sind ära blokkida. Või sõbranimekirjast täiesti kustutada.

Allikas: Good Housekeeping