1. Ära kunagi nõustu õhtusöögiga…

…või vähemalt siis, kui sa pole teda mitte kunagi enne näinud. Liiga palju on kaalul. Eelista pigem kokteilitamist ja ehk võite pärast midagi ampsata, kui sa tunned, et kohting liigub meeldivas suunas. Kui mitte, on sul võimalik end kuidagi välja vabandada ja mitte venitada, kui tead, et ta sulle niikuinii kunagi huvi pakkuma ei hakka.

2. Jää ausaks

See võiks olla sinu eesmärk. Aeg-ajalt võid leida end Tinderi või pimekohtingult ja tead, et sa ei näe seda inimest enam iial ning oled valmis ta lõputu (ja igava) jutuvada välja kannatama. Ta on küll tore, aga sa ei tunne midagi enamat ja oled kindel, et ka tema teab seda. Aga meie ei räägi tegelikult hetkel üldse sellisest olukorrast, vaid hoopis kohtingust, kust tunned, et tahaksid nüüd ja kohe põgeneda. Ka väga suur kogus alkoholi ei muuda seda kohtingut talutavaks ja ega see pole ka seda väärt. Seega, mida teha? Lihtsalt räägi tõtt. Võid öeldut pehmendada ja valetada, et sul on mõni sõbranna, kes oleks tema jaoks ideaalne (lubades nad kokku viia, aga tegelikult sa seda kunagi ei tee) ja sul on hea meel, et te kohtusite, aga sa ei taha kummagi aega raisata. Maksa enda osa arvest ära ja lahku. See võib küll nõuda pisut julgust, aga on tegelikult kõige õigem viis olukorraga toime tulemiseks.

3. Viimases hädas…

Põgene! Kui sa tõesti oled 100% kindel, et teie teed enam ei ristu (näiteks oled võõras linnas), siis tea, et sa pole ainus naine, kes on otsustanud öelda oma kaaslasele, et ta läheb tualetti, aga ei naase sealt tegelikult kunagi. Inetu, aga tõhus.

4. Usutavad vabandused

Kui hüppad toolilt püsti ja teatad, et unustasid kodus ahju tööle või jätsid kassi toitmata, ei kõla sa eriti usutavalt. Õnneks tuleb tehnoloogia appi ka siin ja on olemas äpp, mis sind hädast välja päästab. “Gotta Go!” mobiilirakendus helistab (päris häälega) või saadab sulle sõnumi (mille sisu sa eelnevalt valmis oled kirjutanud) paika pandud ajal ja muudab vabanduse usutavamaks. Geniaalne, või mis?

5. Vabandus, mis tekitab igas mehes ebamugavust

See on üks kord, mil võid tõesti rõõmustada, et naiseks olemisega käivad kaasas ka ebamugavust tekitavad päevad. Kui kohting on õudne, ütlegi lihtsalt, et “piinlik lugu küll, aga mul hakkasid päevad ja pean minema tualetti!” Kui naased, võime sulle garanteerida, et see kohting on läbi kiiremini kui arvatagi oskad.

Ei tea, mida kohtingule selga panna? Siin on sulle killukene inspiratsiooni!

Allikas: Coveteur