1. Enne kui proovid eluga edasi minna, vii oma lahkunud kallima viimased soovid täide

Kui viimasteks soovideks ei olnud aega, siis soeta oma kallimale viimane kingitus. Midagi, mida ta oleks kindlasti tahtnud. See annab sulle meelerahu.

2. Hea enesetunde saabumine võtab aega

Valu ja vaev ei kao lihtsa sõrmenipsuga. Haavad vajavad paranemiseks aega. Lein on miski, mis ei möödu üleöö ja sellest tuleb aru saada.

3. Ära nõua stabiilsust

Pärast sellist sündmust hakkad sa läbima erinevaid faase — viha, pettumust, kurbust, eitust, valu, kibestumust, igatsust. Seda kõike enne, kui jõuad olukorraga leppimiseni. Need faasid haaravad sind endasse nagu ameerika mäed — kord tunned end paremini ning siis leiad end jälle kuskilt negatiivsete emotsioonide võimusest. See on normaalne.

4. Ära pööra tähelepanu neile, kes väidavad, et sa ei leina õigesti

Milline on õigesti leinamine? Täna seda inimest muretsemise eest, kuid ära pikemalt tema lausel peatu. Igaüks meist on erinev ja igaüks meist tuleb sellise olukorraga erinevalt toime.

5. Mõista, et sul on valikuid

On aeg, mil pisarad on ainsaks lohutuseks. Kuid tuleb ka aeg, mil suudad oma elu jälle joonele saada ja edasi minna.

6. Ära kunagi muretse, et sa oma kallima unustad!

7. Küsi endalt, mis see on, mida sa alati teha tahtsid, kuid ei piisavalt aega ei leidnud

Ja mine tee seda! Vii oma unistused täide, nüüd on selleks kõige õigem aeg. Olgu su sooviks midagi ekstreemset või lihtne teatrikülastus. Järgi oma südant!

8. Ole kannatlik, sest muutused ei tule lihtsalt. Anna endale aega.

9. Kui võimalik, siis anna mõnele lemmikloomale kodu

Koduloom on sulle heaks kaaslaseks. Ta pakub tuge ja poeb kaissu, kui seda kõige rohkem vajad. Loomulikult tuleb aru saada sellest, et loom ei asenda kadunud armastust.

10. Mine vabatahlikuks!

Kui sul on aega ja energiat, siis leia mõni tore ettevõtmine ja liitu nendega. Paku enda abi nendele, kes seda vajavad. Sa tunned end palju paremini.

Allikas: wikihow