Wendy* kahlustas juba varakult, et ta mees petab teda, mistõttu otsustas ta hakata hoidma silma peal sellel, mida tema mees sotsiaalmeedias teeb, vahendab portaal 9Honey.

“Ma teadsin, et mu abikaasa John petab mind, sest kõik märgid, mis sellele viitasid, olid olemas,” räägib ta oma loo. “Ta ostis uusi, trendikaid riideid, jäi alati hiliste tundideni kontorisse ja veetis palju aega oma telefonis, sageli naerdes ja itsitades, kui ta pilk oli naelutatud selle ekraanile.”

Wendy küsis Johnilt korduvalt, kellega ta vestleb ja kas tal on kõrvalsuhe, aga mees ei tunnistanud seda kordagi. “Ta üritas mulle isegi öelda, et mul on vaimse tervise probleemid ja et ma olen paranoiline, aga ega ma eile ei sündinud — ma teadsin, et ta petab mind,” kinnitas naine.

Seda, kellega John teda petab, Wendy ei teadnud, aga tal oli kindel plaan tõde välja selgitada. Naine teadis, et mees veedab palju aega Instagramis, sest üks tuttav oli talle seda öelnud. “Selgus, et talle meeldisid paljude naiste fotod ja ta kommenteeris neid,” lisas naine. “Seetõttu otsustasin ise olukorda uurida ja veetsin palju aega ta Instagrami kontol ning nii saingi näha, kellega ta seal sebib.”

Instagramis oli konto naisel nimega Linda ning just tema fotod meeldisid Johnile kõige rohkem. Ühe pildi alla postitas mees isegi südamekujulise emotikoni. “Siis avastasin, et Linda kommenteeris ja vajutas “meeldib” nuppu ka John’i piltidele — südame emotikoni seal polnud, aga nägin palju naerunägusid ja lilleõisi,” rääkis Wendy, kuidas kahtlused temas aina kasvasid ja tõeks osutuma hakkasid. “Kui ma uurisin järele, keda Linda jälgib, avastasin, et ta töötas ühe John’i kliendi heaks ning nii viisingi kaks otsa kokku.”

Linda ja John olid käinud koos mitmel tööüritusel ning ühe õhtusöögi foto peal olid nad ka koos.

Nüüd, kui Wendy’l oli kogutud rohkem tõestusmaterjali, läks ta uuesti Johniga rääkima ja ütles välja, et teab, et mees petab teda Lindaga, mis üllatas meest ning ta isegi püüdnud seda ümber lükata. “Selle asemel ütles ta mulle, et see kõik algas väga süütult ja et nad tutvusid alguses läbi sotsiaalmeedia, aga siis kohtusid juba tööüritustel,” selgitas Wendy. “Seejärel ütles ta mulle, et nad on armunud ja ta tahab lahutust, sest me mõlemad olime selles suhtes väga õnnetud. Ma ütlesin talle, et seni, kuni ma polnud kindel, et ta on mind petnud, olin mina küll õnnelik.”

John ja Wendy läksid umbes aasta tagasi lahku ja kuigi naine oli sellest esialgu väga löödud, on ta täna õnnelik, et mees ta elust kadunud on ja et neil enne ühtegi ühist last ei sündinud.

Lugeja, kas sinu kallim on sind petnud? Kuidas sellest teada said?

*nimed muudetud