1. Millal sa viimati oma vanemate ja sugulastega rääkisid?

Leia viis, kuidas välja uurida, millised suhted mehel oma perekonnaga on. Nii paljud suhted purunevad seetõttu, et pojake ei suuda pesast välja lennata ning tema perekond lämmatab ta paarisuhte. Halvad peresuhted toovad muidugi teistsugused probleemid - isiksusehäired, katkine psüühika, võimetus suhteid luua ja säilitada jne.

2. Kas usud, et armastus kestab õnnelikult elu lõpuni?

Suhted nõuavad palju tööd ja pingutust ning inimene, kes arvab, et armastusest piisab, ei ole hea partner.

3. Kas sa oled abielus/kas sul on tüdruksõber?

Päriselt. Küsi see kohe ära. Ainus aktsepteeritav vastus on kindel ja usutav EI. Kui ta hakkab midagi hämama selle kohta, kuidas kohe lahutab või suhe ei toimi, astu minema.

4. Mida sa oma töö juures kõige rohkem armastad?

Kas ta on oma töö üle uhke? On ta kirglik? Või vahetab töökohti nagu sokke? Või on ta hoopis oma töösse nii kiindunud, et pole lootustki, et tal sealt sinu jaoks aega üle jääks? Kui ta ei suuda 20minutitki vestelda ilma, et vahepeal töökõnesid vastu võtaks või kirjadele vastaks on asi halb.

5. Mis sa oma viimase puhkuse ajal tegid?

Selle küsimuse eesmärk on välja selgitada tema rahakulutamise harjumused. Kas ta käis SMS-laenu eest ostetud soojamaareisil? Või kogus pikalt raha, planeeris ja läks reisile siis, kui oli 100% kindel, et see tema rahakotti auku ei löö? Selline info on vajalik, et mõista, kuidas ta rahasse suhtub, kas tal võivad olla suured võlad. Rahaprobleemid on üheks olulisemaks lahutuste põhjuseks, nii et parem on kohe selgus majja saada.

6. Kas sa tead, kui vana Ivo Linna (või kes iganes su lemmikutest) on?

Täitsa naljakas küsimus ja seda sa ei pea nii sõna-sõnalt esitama, aga mõte on see, et uurida välja, kui vana su kaaslane tegelikult on. Sa ei kujuta ettegi, kui palju selle kohta valetatakse.

7. Kas pead ennast heaks suhtlejaks?

Milline on tema suhtlusviis? Kas ta on suuteline ka tõsisest asjadest rääkima või naljatab ja vingerdab, kuni enam pääsu pole? Suhtlus on paarisuhte nii oluline osa, et kui see kas jääb tahaplaanile või puudub täielikult ei ole mitte mingit lootust seda suhet päästa.

8. Kuidas su viimane suhe lõppes?

Kui ta süüdistab kõiges teist osapoolt, on see väga ohtlik märk. Normaalne inimene teab, et suhtes on kaks osapoolt, kes võrdselt panustavad ja vastutavad ning ta peaks tunnistama ka oma süüd lahkuminekus.

9. Kui saaksid ajas tagasi minna, mida sa oma elu juures muudaksid?

See lõbus jututeema võib kaaslase kohta paljugi paljastada. "Elaksin välismaal, oma emast võimalikult kaugel" on üsna kehv märk. "Oleksin läinud teise linna ülikooli" aga mitte nii kehv. "Oleks tahtnud arstiks õppida" ei ole katastroofiline, kui ta muidu on oma praeguse tööga rahul. "Oleksin abiellunud oma eksiga, keda siiani taga nutan" on aga märk, et peaksid asjad kokku pakkima ja head aega ütlema.