Samas, kui sa oled parasjagu kellegagi suhtes, on keeruline mõista, et tegemist pole inimesega, kellega peaksidki kokku jääma. Muudame selle sinu jaoks nüüd pisut lihtsamaks!

Need on märgid, mis näitavad kohe ära, et tema ei ole see Õige:

1. Sa ei tunne, et te olete võrdsed

Kui ta teeb sind kogu aeg maha või tekitab sinus tunde nagu sa oleksid talle võlgu, on aeg tal igaveseks minna lasta. Suhtes peaksid inimesed olema võrdsed ning tundma kogu aeg, et neid armastatakse ja toetatakse.

2. Temaga koos olles kahtled endas kogu aeg

Vaatamata sellele, kui palju sa ka üritad millegagi hakkama saada, sa kahtled endas järjepidevalt. Ja selles on süüdi TEMA.

Sinu partner peaks olema sinu suurim ergutaja ning julgustama sind ka siis, kui sa ise tahaksid end vannituppa lukustada ja maailma eest peitu pugeda. Kindlasti ei tohiks ta olla keegi, kes sind endas kahtlema paneb.

3. Annad endast kõik, aga vastu ei saa midagi

See märk ütleb kohe ära, et teie suhe on väga ühepoolne. Aga keegi ei taha olla suhtes, kus tema annab endast kõik — aja, südame, raha jne -, aga teine lihtsalt võtab ega anna kunagi midagi vastu.

Astu nüüd sellisele käitumisele vastu ja ära enam anna! Sunni end, kui vaja, sest sa ei peaks olema kellegi uksematt.

4. Ta teeb sind kogu aeg maha (jah, ka teist inimeste ees)

Inimesed teevad ainult seda, mida sa lubad neil teha. Kui sa lased tal end pidevalt maha teha, siis ta eeldabki, et see on sinu silmis okei.

Sa oled täiskasvanud (ja tugev) naine, kes ei pea sellist käitumist tolereerima.

5. Ta on sind korduvalt petnud

Nii nagu öeldakse: “Kes petab korra, petab veel.” Aga paraku suudavad mõned naised endale ikka ja jälle valetada, et see oli viimane kord.

Vabasta end selle mehe käest nüüd ja kohe, sest ta ilmselgelt ei taha olla püsisuhtes. Tee see talle lihtsaks ja näita ust!

6. Sa oled muutunud tema kõrval ebakindlaks

Kui sa olid kunagi väga enesekindel ja tugev naisterahvas, aga temaga suhtesse minnes kaotasid end täielikult, siis tea, et ta on saavutanud täpselt selle, mida ta soovis.

Aga ebakindlused võivad juurduda sügavale sinu sisse ja sind püsivalt kahjustada, mistõttu on väga oluline end sellest toksilisest suhtest vabaks murda.

7. Ta ei näe selle suhte nimel vaeva

Kui sina oled ainsana see inimene, kes on valmis suhte nimel tööd tegema, võiksid ju sama hästi ka vallaline olla. Su mees näitab sulle selgelt, et ta ei ole sind väärt, sest ta pole su nimel valmis vaeva nägema.

8. Sa oled tema prioriteetide nimekirjas viimane

Jah, meil kõigil on kiire ja palju asju vaja ära teha, aga sa ei peaks kogu aeg oma kallima elus olema prioriteedilt viimane. Sa väärid enda kõrvale kedagi, kelle jaoks sa oled esimene.

9. Ta teeb su eesmärke ja unistusi maha

Otsus jagada oma partneriga oma unistusi ja eesmärke, muudab sind haavatavaks, mistõttu on eriti hull, kui ta neid siis ka maha teeb.

10. Sa oled pidevalt õnnetu

Kui sa oled kogu aeg suhtes õnnetu, on aeg see lõpetada. Sa veel üllatud, kui ilusaks muutub su elu, kui see toksiline suhe on selja taha jäetud. Ja pea meeles: maailmas on palju mehi, kes ootavad, et sa nende käte vahele jookseksid!

Allikas: MadameNoire