1. Väga kõrge enesehinnang ja arvatakse endast palju enamat kui oleks pisutki alust.

2. Vinguv, hädaldav, näägutav, pidevalt mingeid nõudmisi esitav käitumine. Eriti jäle on kuulda igapäevaseid ähvardusi lahkumineku või abielulahutuse suhtes. Selline asi võtab igasuguse soovi koosolemiseks ära.

3. Pidev omakasu nimel töötamine, naine peab saama kõik mida soovib ja mees peab eksisteerima ainult selle nimel, et kapriisitseva naise erisoove täita.

4. Ülimasendav suhtumine voodiasjades, suutmatus isegi kõige lihtsamaid asju teha ja pidev kamandamine, mis just naisele sobib ning mees peab ainult sellega arvestama. Mehel on samuti omad soovid ja ta ei saa rahuldust pelgalt meritähe loksutamisest. Suhtumisest sõltub vägagi palju.

5. Litutav ellusuhtumine, mehe asemel on alatasa mingid sõbrannad, terapeudid, feministide kokkutulekud ja ülbed katsed minna koos sõbrannaga kaugele reisile (tüüpilised seksiturismi sihtriigid).

6. Parandamatult ebarealistlik ellusuhtumine, kõike ülikoormavat ja negatiivset püütakse mehele näidata jumala kingitusena. Uskuge mida tahate, teie varasemad suhted ja tehtud lapsed on tõsiseks koormaks. Kui siia lisada litutamine, rumalus, egoism, mees leiab iga kell parema naise. Hoidke madalat profiili!